Houthandel Den Bosch

Is uw schutting of houten poort aan vernieuwing toe? Wilt u een houten tuinhuis laten maken? Houthandel van Wanrooij is al jaren dé houtspecialist voor houthandel in de regio Den Bosch. Wanneer het nu gaat om een vlonder of een nieuwe houten schutting, wij hebben voor elk project het juiste hout. Houthandel van Wanrooij verzorgt verschillende projecten aan particulieren, de bouw en de industrie. Wij geven u de nodige informatie, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Tuinhout Den Bosch

Met tuinhout kunt u onder andere een tuinhuis maken. Een tuinhuis geeft een grote hoeveelheid ruimte, het is daarom zeker een oplossing voor ruimtegebrek. Een houten tuinhuis biedt de volgende voordelen:

  • Extra leefruimte, zoals een tuinkamer in uw eigen tuin;
  • Past altijd, door de hoge schaafkwaliteit en nauwkeurige passendheid!
Daarnaast hebben wij voor bij uw houten tuinhuis verschillende passende houten buitenmeubels om het plaatje compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een picknicktafel of een losse houten tuintafel met stoelen.

Tuinschermen

Een tuinscherm dient volledig op maat te worden gemaakt. Onze moderne machines zorgen ervoor dat alles perfect past en goed sluit. Uw houten schutting wordt geheel op maat geleverd, zodat u de plankafstand en zo ook de doorkijk helemaal zelf bepaalt. Bij Houthandel van Wanrooij bent u verzekerd van hoogwaardige producten.

Offerte aanvragen bij uw houthandel regio Den Bosch

Voor meer informatie over onze houthandel kunt u contact opnemen. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze ruime showroom. Gezamenlijk, bedrijventerrein en showroom, hebben wij een locatie van 10.000 m². Wij geven u graag de persoonlijke aandacht, zodat wij uw ideeën tot leven kunnen brengen. Houthandel van Wanrooij: dé houthandel in de regio Den Bosch!

Contactgegevens

Houthandel van Wanrooij B.V.
Eerdsebaan 25
5482 VN Schijndel
T. 073 - 5492718
F. 073 - 5479303
info@houthandelvanwanrooij.nl

Hoge kwaliteit materiaal
bouwhout
bouwhout
bouwhout