Houthandel Volkel

Voor hout- en plaatmateriaal komt u naar Houthandel van Wanrooij. Wij zijn dé houthandel voor Volkel en omgeving. Onze medewerkers staan paraat voor al uw wensen op het gebied van hout. Wilt u uw bouwhout aangeleverd krijgen in een specifieke maat? Geen probleem, wij beschikken over professionele machines om uw hout op maat te zagen. Ook schaven onze moderne machines het houtmateriaal direct. Zo verkrijgt u materiaal dat meteen geplaatst kan worden bij uw thuis.

Houten vloeren Volkel

Naast bouwhout beslaat het assortiment van Houthandel van Wanrooij onder andere houten vloeren. U kunt denken aan laminaat vloeren van Tree Floor & More en Cleanfloor. Dit zijn uitstekende prijs/kwaliteit vloeren die jarenlang gebruikersgenot bieden. U kunt daarnaast bij Houthandel van Wanrooij rekenen op:

  • Strikte productiestandaarden;
  • Levenslange fabrieksgarantie.
Wij weten dat een vloer uitermate belangrijk is om van uw huis een thuis te maken. Enkel hét beste materiaal is daarom te vinden bij Houthandel van Wanrooij. Samen laten we uw wensen uitkomen!

Tevens zijn deze laminaat vloeren makkelijk te onderhouden. Wel zo handig om uw vloer schoon te houden. Om een compleet assortiment aan te bieden voor onze klanten kunt u ook bij ons terecht voor onderhoudsproducten. Wij hebben producten voor het reinigen en beschermen van hout.

Kom langs bij Houthandel van Wanrooij

Wij heten u welkom bij Houthandel van Wanrooij. Om een complete indruk te verkrijgen van onze specialisaties én het leveringsprogramma, nodigen we u graag uit op onze locatie. Houthandel van Wanrooij beschikt over een bedrijventerrein, showroom en showterrein van gezamenlijk 10.000 m2. Dit maakt ons bij uitstek geschikt als houthandel in de omgeving van Volkel. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor het opvragen van prijzen en offertes. Wij zijn u graag van dienst en helpen om al uw wensen op het gebied van hout te realiseren!

Contactgegevens

Houthandel van Wanrooij B.V.
Eerdsebaan 25
5482 VN Schijndel
T. 073 - 5492718
F. 073 - 5479303
info@houthandelvanwanrooij.nl

Hoge kwaliteit materiaal
bouwhout
bouwhout
bouwhout