073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Binnen schuifdeuren

Bent u op zoek naar deuren voor binnen en wilt u graag schuifdeuren? Goede keuze! Schuifdeuren voor binnen zijn ideaal om ruimte te sparen of gewoon voor het gemak. Schuifdeuren zijn overal toepasbaar en er is enorm veel mogelijk. Bijvoorbeeld een prachtige scheiding tussen ruimtes. Houthandel van Wanrooij is leverancier van Skantrae en Austria.

Ken het verschil tussen normale deuren voor binnen en schuifdeuren

Voordat u op zoek gaat naar deuren voor binnen is het goed om te weten wat het technisch verschil is tussen een normale deur en een schuifdeur. Schuifdeuren behoeven geen scharnieren, maar een speciaal ophangsysteem, ook wel schuifdeursysteem genoemd. Schuifdeuren behoeven doorgaans ook geen slot. Voor een schuifdeur dient u altijd een stompe uitvoering te gebruiken. Voor het afhangen van schuifdeuren voor binnen heeft u een schuifsysteem nodig. Kies voor het gebruiksvriendelijke schuifsysteem van Alfa van Skantrae. Wilt u de constructie verbergen wanneer u ze in de wand wilt schuiven? Dan maakt u gebruik van het bijpassende kliksysteem.

Ruim assortiment aan industriële hang- en schuifsystemen

Tegenwoordig is er ook een ruim assortiment aan nieuwe industriële hang- schuifsystemen. Zowel voor een enkel- als een dubbele schuifdeur. Deze zijn ook zeer geschikt voor de nieuwste zwarte industriële houten deuren.

Loop de showroom binnen en laat u verassen

Wilt u onze producten graag eens van dichtbij zien met toelichting? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Schijndel. U ontdekt hier, dat naast schuifdeuren voor binnen, wij u nog veel meer te bieden hebben. Heeft u vragen? Neem gerust contact op door te bellen naar 073 - 5492718. Wij staan u graag te woord. 

Anderen bekeken ook:
Industriële binnendeuren | Binnendeuren op maat | Moderne deuren | Binnendeuren Helmond | Industriële binnendeuren
10.000 m2 showroom en showterrein
Uitgebreid aanbod
Scherpe prijzen

Heeft u vragen?

Benieuwd naar onze prijzen of advies nodig? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met * zijn verplicht

bouwhout
bouwhout