073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Houthandel Oss

Bij de houthandel nabij Oss vindt u een uitgebreid aanbod aan hout- en plaatmateriaal, dat varieert van bouwhout tot aan deuren en vloeren. Houthandel van Wanrooij verkoopt aan particulieren, de bouw en industrie. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijventerrein van ruim 10.000 m2. Onze vakkundige verkopers nabij Oss, staan klaar om u kosteloos te adviseren over binnen- en buitendeuren.

Dé houthandel specialist in de omgeving Oss

De deur waardoor u binnenstapt als u thuiskomt. Het tuinhuis waar uw motor staat te wachten op een zonnige dag. De paardenbak waar u ongestoord geniet van uw paarden. En speeltoestellen voor jong en oud. Met hout zijn de mogelijkheden oneindig! Als houthandel leveren wij een groot assortiment aan hout in de omgeving Oss, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons aanbod bestaat uit allerlei soorten hout, waaronder tuinhout, bouwhout, eiken/douglas en plaatmaterialen.

Een deur op maat

Ook voor binnen- en buitendeuren in de regio Oss kunt u uitstekend terecht bij Houthandel van Wanrooij. Wat denkt u bijvoorbeeld van eenschuifdeur of zwarte industriële deur? Deze past u toe in ieder interieur en heeft meer voordelen dan alleen een fraaie uitstraling. Bezoek vrijblijvend onze showroom en laat u adviseren.

Houthandel van Wanrooij heeft u wat zoekt

Bij de houthandel nabij Oss ziet u, onder andere bij de deuren, geen prijzen. Voor de meest actuele prijzen belt u naar 073 - 5492718. Heeft u andere vragen? Dan belt u ook naar eerdergenoemd telefoonnummer. Onze ervaren en deskundige verkopers helpen u graag verder.


Anderen bekeken ook:
Binnendeuren Helmond | Industriële binnendeuren | Binnendeuren op maat | Moderne deuren | Binnendeuren Helmond
10.000 m2 showroom en showterrein
Uitgebreid aanbod
Scherpe prijzen

Heeft u vragen?

Benieuwd naar onze prijzen of advies nodig? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met * zijn verplicht

bouwhout
bouwhout