073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Moderne deuren

Binnendeuren zijn zeer bepalend voor de sfeer in uw huis, moderne deuren zijn mooie blikvangers. Maar ook de nieuwste industriële zwarte of houten stalen dueren zijn bij ons verkrijgbaar. U herkent ze aan de strakke lijnen zonder profilering. De trend van strakke binnendeuren is vertaald naar een nieuwe lijn binnendeuren van onder andere Skantrae en Austria. Houthandel van Wanrooij is dealer van deze mooie merken.

Moderne deuren van hoogstaande kwaliteit

U voelt het industriële tijdperk om u heen met moderne deuren. Zowel moderne binnen- als buitendeuren komt u in allerlei modellen en uitvoeringen tegen. Skantrae heeft verschillende deurenmodellen met een KOMO-certificaat. KOMO is voor de bouwwereld een belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat deuren aan diverse zware duurtesten onderwerpt. Houthandel van Wanrooij verkoopt aan particulieren, de bouw en industrie.

Zeer ruime showroom in Schijndel

Houthandel van Wanrooij beschikt over een bedrijventerrein van maar liefst 10.000 m2. Komt u langs om de moderne deuren te bekijken in onze showroom? Onder het genot van een kop koffie geven deskundige verkopers u graag kosteloos advies. Heeft u een specifieke maat of bewerking nodig? Met persoonlijke aandacht en jaren ervaring brengen wij uw ideeën tot leven. Heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 073 - 5492718.


Anderen bekeken ook:
Binnendeuren opdek | Binnendeuren Eindhoven | Binnendeuren Den Bosch | Stalen deuren | Binnendeuren opdek
10.000 m2 showroom en showterrein
Uitgebreid aanbod
Scherpe prijzen

Heeft u vragen?

Benieuwd naar onze prijzen of advies nodig? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met * zijn verplicht

bouwhout
bouwhout