Schuttingen

Uw tuin afschermen van de buitenwereld of van de buren? Dat kan door middel van een schutting. Bij ons is het mogelijk alle schuttingen op maat te leveren. Dit houd in dat de door ons geleverde tuinschuttingen geen passtukken hebben. U bepaald de plankafstand en daarme de doorkijk zelf.

Houten schutting

Zoals al genoemd worden de schuttingen gemaakt zonder passtukken. Dat wil zeggen dat de totale lengte opgedeeld word in gelijke stukken, hierdoor houd u nooit passtukken over. We beschikken over palen van hardhout en geimpregneerd hout. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 7x7 cm of 9x9 cm. Door middel van onze moderne machines zorgen wij ervoor dat alles perfect past en goed sluit. Dit alles wordt gemaakt van hoogwaardige producten door vakmensen.

Natuurlijke afscheidingen

Naast houten schuttingen bieden wij ook een ruim assortiment aan natuurlijke afscheidingen zoals:

  • rietmatten
  • wilgenteenmatten
  • boomschorsmatten
  • dopheidematten
Dit is een goede, makkelijke en goedkope oplossing wanneer uw oude schutting niet meer zo fraai is en u er niet veel tijd en geld in wilt stoppen maar deze toch wilt vernieuwen. Er wordt dna een natuurlijke afscheiding geplaatst zodat het er weer voor vele jaren netjes uit ziet. Wilt u zelf een schutting maken? Bekijk dan ons tuinhout voor de mogelijkheden.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen. Wij zijn u graag van dienst!

Contact
tuinschermen
tuinscherm donker
tuinscherm hout