Houten schutting

De meest voorkomende tuin afscherming is een houten schutting. Één van de redenen is dat een houten schutting betaalbaar is en een sfeervolle uitstraling geeft aan uw tuin. Houthandel VanWanrooij heeft een ruim assortiment houten schuttingen. Bij ons bent u verzekerd dat uw schutting jarenlang mooi blijft omdat wij schuttingen leveren die volgens het KOMO-keurmerk geïmpregneerd zijn.

Elk houten schutting is maatwerk

Ieder tuin is uniek waardoor iedere schutting maatwerk is om te plaatsen. Onze tuinschermen worden zonder passtukken geleverd. Hierdoor kunt u zelf bepalen wat de plankafstand moet worden. Bij tuinschermen zonder passtukken wordt de totale lengte opgedeeld in gelijke stukken zodat u nooit passtukken overhoudt bij het plaatsen. Het is mogelijk om zelf de hoogte te bepalen en u heeft de keuze uit: hardhouten palen of geïmpregneerd hout. De palen zijn verkrijgbaar in de maten 7x7 of 9x9cm.

Onze specialisten zorgen met de modernste machines dat alles perfect past en goed aansluit. Indien gewenst kunnen wij ook de plaatsing voor u verzorgen. Alle houten schuttingen zijn hoogwaardige kwaliteit zodat u lang geniet van een prachtige tuin afscheiding.

Natuurlijke tuinafscheiding

Wilt u graag uw tuin sfeervol afschermen maar liever geen houten schutting? Bij Houthandel Van Wanrooij vindt u de mooiste natuurlijk afscheidingen om uw tuin mooi af te schermen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden zoals:

  • Rietmatten
  • Wilgenteenmatten
  • Boomschorsmatten
  • Heidedopmatten
Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken, maar allemaal zijn de natuurlijk tuinschermen een milieuvriendelijk alternatief voor houten of stenen schuttingen.

Op ons showterrein zijn diverse mogelijkheden van onze natuurlijke tuinafscheidingen opgesteld zodat u een duidelijk beeld krijgt. Voor meer informatie over onze houten schuttingen of wilt u graag prijzen weten van onze tuinschermen neemt u dan gerust contact op, wij adviseren u graag.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen. Wij zijn u graag van dienst!

Contact