Buitendeuren Den Bosch

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Neem contact op

Bent u op zoek naar nieuwe buitendeuren en woont in regio Den Bosch? Loop dan eens binnen bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel. Nieuwe buitendeuren geven uw woning een heel ander aanzicht. Uw huis straalt gezelligheid en warmte uit en de voordeur nodigt uw gasten uit om binnen te komen. Fraaie en klassieke details gecombineerd met sfeerverhogend glas en een sierrooster zorgen voor extra sfeer aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde van uw woning. Bijzonder gevormd sierbeslag versterkt dit effect en maakt uw deur compleet en uniek.

De buitendeuren die perfect bij uw woning passen, koopt u bij ons bedrijf vlak bij Den Bosch

Natuurlijk is het uiterst belangrijk dat u uw nieuwe buitendeur zorgvuldig uitkiest. Deze moet namelijk wel goed passen bij uw eigen woning en woonstijl. Voor advies over diverse buitendeuren bent u van harte welkom bij ons in Schijndel, nabij Den Bosch. Wij zijn dé houtspecialist en helpen u om de juiste deur te vinden, ook wanneer u naar binnendeuren of enkel deurlijsten zoekt. Hierbij houden we niet alleen rekening met technische aspecten, maar uiteraard ook met esthetische factoren. Bij Houthandel van Wanrooij, vlak bij Den Bosch, bieden we u ook de mogelijkheid om uw buitendeuren zelf samen te stellen. Kom langs in het designcentrum van Skantrae of Austria om uw droomdeur te realiseren.

Loop gerust eens bij ons binnen

Neem contact met ons op en maak een afspraak of kom gewoon een keer langs in onze zaak vlak bij Den Bosch om onze buitendeuren te bekijken. Ook bekijkt u dan ons tuinhout waarmee u op een andere manier de uitstraling van uw woning aanpast, zoals met een hardhouten schutting. Heeft u vragen? Bel dan naar 073 – 5492718, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@houthandelvanwanrooij.nl.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.