Deurbeslag

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijst

Neem contact op

U staat op het punt om een sieraad voor uw deur aan te schaffen. Uw deur zal bijdragen tot een fraaie woonmetamorfose. Sierbeslag maakt de deur echt af!

Skantrae en Austria bieden beide levenslange garantie: Titanium is een mineraal dat veel wordt gebruikt in de ruimtevaart en chirurgie en nu bijvoorbeeld ook voor trouwringen. Kortom, zaken waar kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Een groot deel van het assortiment sierbeslag bevat een onzichtbare Titanium coating.

Op Titanium sierbeslag krijgt u levenslange garantie op kleurvastheid en krassen. Het resultaat: een uniek en zorgeloos product.

U heeft zelf de vrijheid om uw deurbeslag perfect af te stemmen op uw wensen.

U heeft zelf wensen, voor het complete assortiment kijk op: www.skantrae.com/deurbeslag, deuren.nl/deurbeslag, formani.nl

Italiaans Design:
Skantrae heeft een aantal bijzondere deukrukken laten ontwerpen door gerenomeerde Italiaanse ontwerpers.

Door en door montage
Bijna al het Skantrae sierbeslag is geschikt voor door en door montage. De montageschroeven gaan door het slot en de deur. De deurkruk word zonder zichtbare bevestiging stevig vastgeklemd.

Geveerd
Alleen afgaand op het design is niet voldoende, het kwaliteitsaspect is zeker zo belangrijk. Alle deurkrukken worden geveerd geproduceerd. Dit betekent dat er een niet waarneembaar veersysteem in de deurkruk zit voor een levenslang zorgeloos gebruik..

Schroefrozet
U heeft de keus uit deurkrukken die met een schroefrozet of een drukrozet worden geleverd. In beide gevallen worden de schroeven weggewerkt en zijn dus niet zichtbaar. Bij de nostalgische modellen met een ovaal rozet zijn de schroeven bewust wel zichtbaar.

Massief
Messing is het basisproduct dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van het massieve beslag. Binnen dit programma zijn diverse finishes mogelijk zoals bijvoorbeeld chroom of de traditionele goudgele kleur van messing.

RVS
Naast het massief sierbeslag in diverse finishes heeft u een ruime keus uit Roest VAst STaal. U heeft de optie tussen het reguliere programma en een aantal prachtige massieve design modellen. Kwalitatief gezien is ook dit programma een uitstekende keus.

Onderhoud
Titanium sierbeslag kunt u iedere twee maanden met een vochtige doek afnemen en vervolgens met een schone doek droog maken. Het massief messing en het RVS hoeft u enkel af te nemen met een schone droge doek zonder gebruik te maken van schoonmaakmiddelen. Monteert u het sierbeslag pas nadat u de deur volledig heeft afgelakt en wanneer de verf volledig droog is.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen. Wij zijn u graag van dienst!

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 - 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid