Maak uw eigen buitenverblijf nabij Den Bosch

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Neem contact op

Wilt u uw eigen houten buitenverblijf bouwen met een handig bouwpakket in uw tuin nabij Den Bosch? Bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel haalt u in dat geval uw hart op! We bieden handige bouwpakketten aan waarmee u in een mum van tijd uw eigen buitenverblijf realiseert. U kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als bedrijf zijnde. We vertellen u graag meer over ons praktische bouwpakket.

Gemakkelijk een buitenverblijf realiseren in uw tuin vlak bij Den Bosch

Bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel, in de buurt van Den Bosch is het erg gemakkelijk om zelf een buitenverblijf of overkapping te bouwen. Als u bij ons een bouwpakket koopt, bevat deze alle benodigdheden. Denk hierbij aan:

  • Alle bijbehorende bevestigingsmaterialen
  • Dakbedekking
  • Een stappenplan waarin wordt beschreven waar welk onderdeel thuishoort

Op deze manier is het erg gemakkelijk om uw buitenverblijf in de buurt van Den Bosch te bouwen! Dankzij een buitenverblijf geniet u langer en vaker van uw tuin of ander buitengebied, zelfs wanneer het regent. Wilt u uw tuin helemaal mooi maken? Neem dan ook een kijkje bij onze hardhouten vlonderplanken en onze andere vloerdelen.

Breng uw ideeën tot leven met onze bouwpakketten

Bent u benieuwd naar onze complete bouwpakketten voor een buitenverblijf in Den Bosch en omgeving? Kom dan langs bij onze houthandel vlak bij Helmond en Den Bosch, waar u meteen inspiratie opdoet! Wilt u meer informatie over onze producten, zoals onze tuinschermen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 – 5492718 of door een e-mail te sturen naar info@houthandelvanwanrooij.nl.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 - 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.