Tuinschermen

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Tuinschermen op maat

Tuinafscheidingen zijn er in diverse uitvoeringen en modellen. Traditioneel ‘’om en om’’, in Celfix of Nobifix verduurzaamd, Gepotdekselde tuinafscheiding in Celfix, Douglas of zwart gespoten, Hout- beton combinaties of de zeer luxe DoWa-Tuinschermen.

Wij kunnen voor u het traditionele tuinhek of poort op maat leveren. Wat houdt dat in: de door ons geleverde tuinschuttingen hebben geen passtukken! De plankafstand en daarmee de doorkijk bepaalt u zelf. De tuinschermen worden gemaakt zonder passtukken dat wil zeggen dat de totale lengte wordt opgedeeld in gelijke delen zodat u nooit passtukken overhoudt.

DoWa-Tuinschermen zijn zeer luxe schermen gemaakt van de combinatie staal met hout. De palen en profielen zijn verzinkt en zwart structuur gepoedercoat en het hardhouten paneel is voorzien van verticale of horizontale freeslijnen. Bijbehorende luxe looppoort behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast houten schermen is er ook een ruime keuze uit natuurlijke afscheidingen zoals: Rietmatten, Wilgenteenmatten, Boomschorsmatten en Dopheidematten.

De plaatsing van schermen kan ook door ons geregeld worden.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.