Vlonderplanken

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Bekijk de acties

U kunt bij ons terecht voor alle soorten en maten vlonders. De vlonderplanken zijn leverbaar in hardhout en in geïmpregneerd hout. Een groot deel van onze vlonderplanken zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar vanuit onze 10.000 m2 grote vestiging in Schijndel.

Nieuw in het programma zijn de Supradeck, Timbeo Bangkirai en Nobifix vlonderplanken.

De Supradeck composiet vlonderplank is niet zomaar gerecycled kunststof en hout gecombineerd. De planken hebben een Hoge Dichtheid Polyethyleen (HDPE) gemixt met houtvezels en bedekt met een polymeer coating dat de buitenste laag afdicht in een waterdichte, krasvrije, vlekvrije en kleurvaste plank.

Antislip klasse 3. De planken van Supradeck hebben van zichzelf de eigenschap dat ze niet glad worden. Wanneer de planken nat worden dan worden ze nog stroever wat uitglijden voorkomt.

Timbeo Bangkirai vlonderplanken worden gemaakt volgens het Laminated Veneer Lumber (LVL) concept. Deze speciale techniek geeft de mogelijkheid om flexibeler om te gaan met maten en dimensies vergeleken met de dalende voorraad massief hardhout. Timbeo Bangkirai wordt vervaardigd met behulp van een geavanceerde impregnatie technologie. Het impregneren verhoogt de dichtheid van het product en verminderd opname van water, hetgeen bij normaal hout vaak voor instabiliteit en verminderde duurzaamheid zorgt. Belangrijkste voordelen: 100% echt hout, net zo duurzaam als massief hardhout, tot 50% minder uitzetting en krimp dan massief hardhout. Recht, geen kromtrekken.

Nobifix vlonderplanken gaan minstens zo lang mee als tropisch hardhout. Dit Europese naaldhout is gecertificeerd, wordt op natuurlijke wijze verduurzaamd en is veilig voor mens, dier en milieu. Nobifix vlonderplanken hebben een uitmuntende duurzaamheid, zijn insect- en schimmelbestendig, geven niet af en zijn onderhoudsarm. Deze nieuwe houttechnologie is echt een wereldprimeur en een zeer goed alternatief voor tropisch hardhout.

Uiteraard hebben wij hierop aanvullend alle bevestigingsmaterialen en geven we u uiteraard advies bij installatie.

 

 

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen. Wij zijn u graag van dienst!

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 - 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid