Hardhouten vlonderplanken nabij Den Bosch

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Bekijk de acties

Bent u op zoek naar een specialist in hardhouten of geïmpregneerde vlonderplanken in regio Den Bosch? Zoek niet verder. Bij de Houthandel van Wanrooij kunt u terecht om alle soorten en maten vlonders te bestellen in Noord-Brabant. U kiest tussen hardhouten of geïmpregneerde vlonderplanken en vervolgens zagen we deze op maat bij ons bedrijf in Schijndel. Een groot deel van deze planken zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar vanuit onze 10.000 vierkante meter grote vestiging. Vlonderplanken kopen bij ons in Noord-Brabant gaat eenvoudig zodat u snel aan de slag kunt met uw project.

Maak iets unieks door hardhouten vlonderplanken te kopen

Nieuw in ons assortiment zijn de zeer robuuste vlonderplanken. Dit zijn hardhouten vlonderplanken met mes en groef (dus blind te schroeven) van minimaal vijf centimeter dik die opnieuw geschaafd zijn. Met deze planken creëert u steeds weer iets exclusiefs. De vlonderplanken zijn overigens ook zonder mes en groef te bestellen voor andere bouwwerken in de tuin, zoals een tuinscherm. Gaat u liever aan de gang met een groter project zoals een tuinhuisje? Dan zijn deze planken hier ook geschikt voor. Het unieke is dat het hier om oud hout gaat, waardoor een extra rustieke vlonder ook mogelijk is. Kortom, u maakt een goede keuze door onze vlonderplanken te bestellen.

Eenvoudig hoogwaardige vlonderplanken kopen doet u bij ons

Wilt u er zeker van zijn dat de vlonderplanken die u besluit te bestellen hoogwaardig zijn? Uiteraard voldoet al het hout in onze houthandel in Noord-Brabant aan het FSC-keurmerk. U bent dus verzekerd dat u tuinhout van topkwaliteit koopt. Bovendien bieden we ook alle aanvullende bevestigingsmaterialen aan die u nodig heeft én geven we u graag advies bij de installatie. Bent u een echte doe-het-zelver en wilt u sfeer in de tuin creëren met bijvoorbeeld een kapschuur? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bouwpakketten! Wilt u de installatie na het kopen van de hardhouten vlonderplanken liever aan onze professionals overlaten? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op en ons team gaat voor u aan de slag.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.