Hardhouten vlonderplanken nabij Den Bosch

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Bekijk de acties

Bent u op zoek naar een specialist in hardhouten of geïmpregneerde vlonderplanken in regio Den Bosch? Zoek niet verder. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten en maten vlonders. U kiest tussen hardhouten of geïmpregneerde vlonderplanken en vervolgens zagen we deze op maat bij ons bedrijf in Schijndel, nabij Den Bosch. Een groot deel van deze planken zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar vanuit onze 10.000 vierkante meter grote vestiging.

Maak iets unieks met de hardhouten vlonderplanken bij ons nabij Den Bosch

Nieuw in ons assortiment zijn de zeer robuuste vlonderplanken. Dit zijn hardhouten vlonderplanken met mes en groef (dus blind te schroeven) van minimaal vijf centimeter dik die opnieuw geschaafd zijn. Met deze planken creëert u steeds weer iets exclusiefs. De planken zijn overigens ook zonder mes en groef leverbaar voor andere bouwwerken in de tuin, zoals een tuinscherm of tuinhuisje. Het unieke is dat het hier om oud hout gaat, waardoor een extra rustieke vlonder ook mogelijk is.

Reken op onze expertise

Uiteraard voldoet al ons hout aan het FSC-keurmerk. U rekent er bij Houthandel van Wanrooij dus op dat u tuinhout van topkwaliteit koopt. Bovendien bieden we ook alle aanvullende bevestigingsmaterialen aan die u nodig heeft én geven we u graag advies bij de installatie. Wilt u de installatie van de hardhouten vlonderplanken liever aan onze professionals uit Schijndel, in regio Den Bosch, overlaten? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op door te bellen naar 073 – 5492718 of een e-mail te sturen naar info@houthandelvanwanrooij.nl.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 - 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.