Paardenbak

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

U wilt natuurlijk ongestoord kunnen genieten van uw paarden. Met een paardenbak van Houthandel van Wanrooij is dit mogelijk. U hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw paarden weglopen of dat er onbevoegden u storen tijdens het paardrijden.

Passende afrastering

Voor een passende afrastering bij uw paarden is hout het meest geschikt. Houthandel van Wanrooij stelt de prijs, uitstraling en veiligheid voorop. In onze showtuin bent u dan ook van harte welkom om diverse uitvoeringen te bekijken, zodat u kunt zien wat u koopt. Door het brede assortiment kunt u bij ons een paardenbak naar eigen wens samenstellen. Dit maakt Houthandel van Wanrooij het uitgelezen bedrijf voor uw afrastering!

Onze paardenbakken worden gemaakt uit hoge druk geïmpregneerd hout, waarbij de mogelijkheden zowel rond als vierkant zijn. Door de verduurzamingsmethoden die Houthandel van Wanrooij gebruikt, kunt u een lange tijd zorgeloos genieten van een complete paardenbak. Onze verduurzamingsmethodes zijn Celcuriseren (groen) en Nobifix (donkerbruin).

 

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.