Schuifdeuren in Schijndel

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Neem contact op

Voor diverse schuifdeuren zit u bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel goed. Voor welke reden u ook besluit om te kiezen voor een schuifdeur, het is altijd een eyecatcher in uw woning. Alle stompe deuren zijn te gebruiken als schuifdeuren, omdat ze volledig in het kozijn vallen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste deur.

De voordelen van schuifdeuren

Een schuifdeur op maat heeft meer voordelen dan alleen een fraaie uitstraling! Zo hoeft u ook geen rekening te houden met de uitzwaai van de deur. Daarmee bespaart u ruimte en een schuifdeur geeft u meer mogelijkheden bij het inrichten van uw huis. Kies bijvoorbeeld voor het kwalitatief uitstekende en gebruiksvriendelijke schuifsysteem van Alfa van Skantrae. Als u de constructie wilt verbergen, kunt u optioneel gebruikmaken van het bijpassende kliksysteem dat geheel op maat te maken is. Wij regelen ook uw deurbeslag in de regio Schijndel. Voorbeelden van sierbeslag voor uw schuifdeur zijn bijvoorbeeld deurgrepen of een schuifkommen. Zoekt u inspiratie voor schuifdeuren voor binnen of buiten? Alle deuren van onderstaande websites zijn te gebruiken als schuifdeuren:

Bestel uw deur op maat bij ons

Zoekt u hoogwaardige schuifdeuren in de omgeving van Eindhoven om uw woning compleet te maken? Bij ons is alles mogelijk. Als ervaren houthandel in Noord-Brabant helpen we u graag verder. Neem contact met ons op om u kosteloos te laten informeren en adviseren door onze vakkundige verkopers.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.