Deuren kopen in Schijndel

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Neem contact op

Mooie deuren van de houtspecialist Houthandel van Wanrooij uit Schijndel maken de stijl in uw huis compleet. Uw woonstijl is een persoonlijke keuze. Industrieel, ruimtelijk, eigenzinnig, uitgesproken, smaakvol en met oog voor detail: wij hebben voor ieder wat wils. U wilt nieuwe binnendeuren met passend plaatsen in uw woning in regio Schijndel, maar waar begint u? Laat u kosteloos informeren en adviseren door de vakkundige professionals.

Een uitgebreid aanbod aan deuren ontdekt u bij ons

Deuren zijn er in veel soorten en maten bij de houtspecialist. Denk aan binnendeuren in verschillende soorten en maten. Strakke binnendeuren gecombineerd met een bijzonder glasdesign zorgen voor een extra dimensie in uw woonsfeer. Zeker als u deze binnendeuren combineert met fraai gevormde architraven en sierbeslag. Bij ons heeft u de keuze uit paneeldeuren met glas of dichte deuren. Verder bieden we stompe deuren, opdekdeuren en een groot assortiment aan maatwerk deuren. Met persoonlijke aandacht en jaren ervaring brengen wij uw ideeën tot leven.

Neem contact met ons op om onze actuele prijzen te ontdekken

U bent van harte welkom bij dé houthandel in Noord-Brabant voor verschillende soorten en maten deuren, zoals binnendeuren die u nabij Den Bosch kunt kopen. Neem een kijkje in onze grote showroom en ons showterrein van ruim 10.000 vierkante meter. Of u nu particulier bent, werkt in de bouw of industrie, komt gerust eens langs of neem contact met ons op voor de meest actuele prijzen van onze deuren en ons sierbeslag. Voor al onze modellen, technische informatie en verwerkingsvoorschriften, verwijzen wij u door naar de site van onze leveranciers: deurenbestellen.com, https://www.skantrae.com/, https://www.deuren.nl//, https://bruynzeelhomeproducts.nl/nl-nl/deuren. Ons team van professionals staat voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.