Paardenbak

U wilt natuurlijk ongestoord kunnen genieten van uw paarden. Met een paardenbak van Houthandel van Wanrooij is dit mogelijk. U hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw paarden weglopen of dat er onbevoegden u storen tijdens het paardrijden.

Passende afrastering

Voor een passende afrastering bij uw paarden is hout het meest geschikt. Houthandel van Wanrooij stelt de prijs, uitstraling en veiligheid voorop. In onze showtuin bent u dan ook van harte welkom om diverse uitvoeringen te bekijken, zodat u kunt zien wat u koopt. Door het brede assortiment kunt u bij ons een paardenbak naar eigen wens aanschaffen. Dit maakt Houthandel van Wanrooij het uitgelezen bedrijf voor uw afrastering!

Onze paardenbakken worden gemaakt uit hoge druk geïmpregneerd hout, waarbij de mogelijkheden zowel rond als vierkant zijn. Door de verduurzamingsmethoden die Houthandel van Wanrooij gebruikt, kunt u een lange tijd zorgeloos genieten van een complete paardenbak. Onze verduurzamingsmethodes zijn celcuriseren (groen) en creosoteren (donkerbruin).

Prijzen

Door het brede assortiment en de diverse leveranciers die wij als partner hebben, is het moeilijk om alle prijzen actueel te houden. De benoemde prijzen die u kunt inzien, zijn dan ook indicatie prijzen Bel of mail voor de meest actuele prijzen.

Bekijk onze prijzen Contact
paardenbak
paardenbak
paardenbak