Blokhutten

Tuinhuisjes en Blokhutten in het stabiele, vanuit Scandinanië bekende, stapelsysteem. Het speciaal hiervoor geselecteerde kwaliteitsvurenhout komt uit Noord-Europa. Blokhutten in de wanddiktes 19, 28 en 44 mm. Onze blokhutten zijn te herkennen aan de hoge schaafkwaliteit en de buitengewoon nauwkeurige passendheid.

De productie van de afzonderlijke houtdelen vindt plaats in Nederland op uiterst moderne machines. Alle blokhutten (m.u.v. de hoekmodellen) in 28 en 44 mm zijn uitgevoerd met een winddichtprofiel. De blokhutten worden als bouwpakket geleverd. Het dak is gemaakt van 16 mm dakbeschot, de vloer (optioneel) van 18 mm vuren vloerhout. (Osb-vloer voor de speciale hoekmodellen inclusief) Vloeren worden geleverd inclusief onder hoge druk geïmpregneerde balken van 50x50 mm. De blokhutten kunnen geïmpregneerd worden volgens de Celfix methode waarbij geen giftig arsenicum wordt gebruikt.

Kom gerust eens kijken op ons showterrein. Wij zijn u graag behulpzaam met deskundige informatie, adviezen en een zéér scherpe prijzen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Onze blokhutten worden geleverd door Universo en Tuindeco.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen. Wij zijn u graag van dienst!

Contact
blokhut
blokhutten
tuinhuisje