Houthandel Helmond

Houthandel van Wanrooij heeft een uitgebreid assortiment van hout. Wij kunnen al uw wensen realiseren als echte houtspecialist. Woont u in de regio Helmond en heeft u inspiratie nodig voor uw omgeving? Houthandel van Wanrooij helpt u graag als houthandel in de omgeving van Helmond. Professionele vakspecialisten geven u met plezier een rondleiding op onze ruime locatie van 10.000 m². Hier treft u een prachtige showroom én showterrein, ongetwijfeld dat u hier uw inspiratie opdoet!

Houten carports

Wilt u graag door weer en wind uw auto droog hebben staan? Houthandel van Wanrooij heeft hiervoor dé perfecte oplossing: houten carports. In het Bear County assortiment vindt u zes verschillende soorten carportmodellen. De solide dakbedekking bestaat uit een metalen damwandprofiel met poedercoating. Heeft u interesse in uitbreiding van uw carport? Dit is te realiseren met een schuur of tuinschermen, op deze manier schermt u ook de zijkanten van uw auto.

Terras overkapping

In ons uitgebreide assortiment vindt u terrasoverkappingen. Het is mogelijk om zelf een terrasoverkapping te plaatsen, los hout is namelijk ruimschoots bij ons op voorraad. Gaat uw voorkeur liever uit naar het professioneel laten plaatsen van een terras overkapping? Dan kunt u dit door ons laten doen! De overkappingen kunnen in een strak of robuust model worden uitgevoerd. Wij leveren de volgende uitvoeringen:

  • Eiken;
  • Douglas;
  • Geïmpregneerd Vuren.
Tevens zijn deze in bijna iedere maat leverbaar.

Showroom Houthandel van Wanrooij

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Kom snel een kijkje nemen op onze locatie. Zo krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden die u bij ons heeft voor uw huis en/of tuin. U kunt vrijblijvend onze ervaren verkopers aanspreken voor informatie en advies. Het showterrein is te vinden aan de Eerdsebaan 25 te Schijndel. Heeft u geen tijd om bezoekje aan ons te brengen? Geen probleem, wij zijn telefonisch te bereiken op 073 – 5492718 en per e-mail via info@houthandelvanwanrooij.nl.

Contactgegevens

Houthandel van Wanrooij B.V.
Eerdsebaan 25
5482 VN Schijndel
T. 073 - 5492718
F. 073 - 5479303
info@houthandelvanwanrooij.nl

Hoge kwaliteit materiaal
bouwhout
bouwhout
bouwhout