Een overkapping kopen nabij Den Bosch

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Neem contact op

Wilt u een compleet pakket voor een overkapping met een plat dak of puntdak kopen in Schijndel, vlak bij Den Bosch en omgeving? Bij Houthandel van Wanrooij ontdekt u een ruim assortiment aan hout op ons grote terrein van maar liefst 10.000 m2. We verkopen hout aan zowel particulieren als bedrijven. Of u nu op zoek bent naar tuinhout, plaatmaterialen of complete bouwpakketten; bij ons vindt u alles wat u zoekt!

Uw eigen overkapping maken met puntdak of plat dak in uw tuin nabij Den Bosch

Woont u in de buurt van Den Bosch en heeft u altijd al een overkapping met een plat dak of puntdak willen maken in uw tuin? Of bent u als bedrijf zijnde op zoek naar praktische bouwpakketten waarmee u in een handomdraai een overkapping in elkaar heeft gezet? Bij onze houthandel in Noord-Brabant vindt u het ideale bouwpakket voor uw eigen overkapping. Ons pakketten bevatten alle bijbehorende bevestigingsmaterialen, dakbedekking en een tekening met een stappenplan. Als u bij ons een bouwpakket aanschaft, heeft u in één keer alles in huis om aan de slag te gaan en bespaart u zich vele ritjes naar de bouwmarkt. Al het hout voor uw overkapping met plat dak of puntdak nabij Den Bosch is al bewerkt, dus ook hier hoeft u niet meer naar om te kijken. Bij ons vindt u ook pakketten om andere bouwconstructies te maken, zoals een kapschuur of een speeltoestel. Zelf een houten constructie in elkaar zetten, was nog nooit zo makkelijk!

Bouw zelf een overkapping

Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan met ons bouwpakket voor uw eigen overkapping met een puntdak of plat dak nabij Den Bosch? We helpen u graag verder! Ons tuinhout en ander hout is altijd scherp geprijsd en we adviseren u graag welk hout het beste past bij uw project. Droomde u altijd al van een zelfgebouwde overkapping? Kies dan het complete bouwpakket dat we in Schijndel, nabij Den Bosch, verkopen en ga aan de slag met uw overkapping met een plat dak of puntdak! Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 073 – 5492718 of door een e-mail te sturen naar info@houthandelvanwanrooij.nl.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 - 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.