Velux dakvensters

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijst

Neem contact op

ent u op zoek naar een nieuw dekvenster? Bij Houthandel van Wanrooij vindt u Velux dakvensters. Daglicht is goed voor zowel uw lichaam als uw geest. Hoe meer daglicht we krijgen, hoe gezonder we zijn. Het nieuwe Velux dakraam zorgt voor meer daglicht dan ooit tevoren! Het glasoppervlak van de nieuwe generatie Velux dakramen is bij een gelijk dakraamformaat tot wel 18% groter dan de vorige generatie dakramen!

Voordelen goed dakraam

Een huis is comfortabel als het een gezonde, veilige en prettige atmosfeer heeft. Het nieuwe Velux dakraam zorgt voor een beter klimaat in huis door toevoer van daglicht & frisse lucht, comfortabele bediening en zo min mogelijk onderhoud. Uw leven wordt gewoon comfortabeler met Velux.
 
De nieuwe generatie Velux dakramen overtuigt met optimale isolatie en een verhoogde toetreding van zonnewarmte in het stookseizoen. Deze eigenschappen gecombineerd zorgen voor een uitstekende energiebalans.
 
Modern, licht, optimale afstemming op het interieur, minder onderhoud: zomaar enkele voordelen van de kleur wit. Daarom levert Velux vanaf heden al haar dakramen standaard wit afgelakt. Wilt u meer informatie? Neem contact op met Houthandel van Wanrooij. Wij helpen u graag!

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen. Wij zijn u graag van dienst!

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 - 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid