Deuren Schijndel

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Mooie deuren van de houtspecialist uit Schijndel maakt de stijl in uw huis compleet. Uw woonstijl is een persoonlijke keuze. Industrieel, ruimtelijk, eigenzinnig, uitgesproken smaakvol met oog voor detail. U wilt een nieuwe binnendeur uitzoeken, maar waar begint u? Laat u kosteloos informeren en adviseren door onze vakkundige verkopers in Schijndel.

Uitgebreid aanbod deuren bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel

Deuren zijn er in veel soorten en maten bij de houtspecialist in Schijndel. Strakke binnendeuren gecombineerd met een bijzonder glasdesign zorgen voor een extra dimensie in uw woonsfeer. Zeker als u deze binnendeuren combineert met fraai gevormde architraven en sierbeslag. U heeft de keuze uit paneeldeuren met glas of dichte deuren. Verder bieden we stompe deuren, opdekdeuren en een groot assortiment aan maatwerk deuren. Met persoonlijke aandacht en jaren ervaring brengen wij uw ideeën tot leven.

Geen prijzen? Dit ziet u goed!

U bent van harte welkom bij de houtspecialist in Schijndel voor verschillende soorten en maten deuren. Ook om een kijkje te nemen in onze ruim opgezette showroom, waar wij u advies kunnen geven. Wij verkopen aan particulieren, de bouw en industrie. Neem gerust contact op voor de meest actuele prijzen van onze deuren. U bereikt ons op 073 – 5492718. Wij zijn u graag van dienst!

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.