Hardhouten schutting

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Bekijk de acties

Houten schutting

De meest voorkomende tuinafscherming is een hardhouten schutting. Eén van de redenen hiervoor is dat een hardhouten schutting betaalbaar is en een sfeervolle uitstraling geeft aan uw tuin. Houthandel van Wanrooij heeft een ruim assortiment houten schuttingen. Bij ons bent u verzekerd dat uw schutting jarenlang mooi blijft, omdat wij schuttingen leveren die volgens het KOMO-keurmerk geïmpregneerd zijn.

Elke hardhouten en geïmpregneerde schutting is maatwerk

Iedere tuin is uniek, waardoor het plaatsen van een schutting ook om maatwerk vraagt. Onze tuinschermen worden zonder passtukken geleverd. Hierdoor kunt u zelf bepalen wat de plankafstand wordt. Bij tuinschermen zonder passtukken wordt de totale lengte opgedeeld in gelijke stukken, zodat u nooit passtukken overhoudt bij het plaatsen. Het is mogelijk om zelf de hoogte te bepalen en te kiezen tussen hardhouten palen of geïmpregneerd hout. De palen zijn verkrijgbaar in de maten 7×7 of 9×9 cm.Onze specialisten zorgen met de modernste machines dat alles perfect past en goed aansluit. Indien gewenst kunnen wij ook de plaatsing voor u verzorgen. Alle hardhouten en geïmpregneerde schuttingen zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat u lang geniet van een prachtige tuinafscheiding.

Natuurlijke tuinafscheiding

Wilt u graag uw tuin sfeervol afschermen, maar heeft u liever geen houten schutting? Bij Houthandel van Wanrooij vindt u ook de mooiste natuurlijke afscheidingen om uw tuin stijlvol mee af te schermen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden zoals:

  • Rietmatten
  • Wilgenteenmatten
  • Boomschorsmatten
  • Heidedopmatten

Elk bovenstaand materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Vraag hier gerust naar bij een van onze medewerkers. Wat de natuurlijke tuinschermen in ieder geval gemeen hebben, is dat ze een milieuvriendelijk alternatief zijn voor een (hard)houten of stenen schutting.

Kom langs bij ons showterrein

Op ons showterrein zijn diverse mogelijkheden van onze natuurlijke, hardhouten en geïmpregneerde tuinafscheidingen opgesteld, zodat u een duidelijk beeld krijgt. Ook ziet u hier voorbeelden van tuinhekken en vlonderplanken. Voor meer informatie over onze schuttingen en andere producten of voor een prijsopgaaf neemt u contact met ons op via 073 – 5492718. Wij adviseren u graag!

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.