Hardhouten vlonderplanken

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Bekijk de acties

Vlonderplanken

Bent u op zoek naar een specialist in hardhouten of geïmpregneerde vlonderplanken? Zoek niet verder. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten en maten vlonders. U kiest tussen hardhouten of geïmpregneerde vlonderplanken en vervolgens zagen we deze voor u op maat. Een groot deel van deze planken zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar vanuit onze 10.000 m² grote vestiging in Schijndel.

Maak iets unieks met onze hardhouten vlonderplanken

Nieuw in ons assortiment is de zeer robuuste vlonderplank. Dit zijn hardhouten vlonderplanken met mes en groef (dus blind te schroeven) van minimaal 5 cm dik die opnieuw geschaafd zijn. Met deze planken kunt u echt iets exclusiefs maken. De planken zijn overigens ook zonder mes en groef leverbaar voor andere bouwwerken in de tuin, zoals een tuinscherm of tuinhuisje. Het unieke is dat het hier om oud hout gaat, waardoor een extra rustieke vlonder ook mogelijk is.

U kunt op ons rekenen

Uiteraard voldoet al ons hout aan het FSC-keurmerk. U kunt er bij Houthandel van Wanrooij dus op rekenen dat u tuinhout van goede kwaliteit koopt. Bovendien bieden we ook alle aanvullende bevestigingsmaterialen aan die u nodig heeft én geven we u graag advies bij de installatie. Wilt u de installatie liever aan ons overlaten? Dat is geen probleem! Neem contact met ons op door te bellen naar 073 – 5492718.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.