Een hardhouten schutting in regio Den Bosch

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Wij helpen u de perfecte hardhouten schutting voor uw huis in regio Den Bosch te realiseren. Deze schutting is betaalbaar en geeft een sfeervolle uitstraling aan uw tuin. Houthandel van Wanrooij in Schijndel heeft een ruim assortiment aan hardhouten schuttingen. Bij ons bent u verzekerd dat uw schutting jarenlang mooi blijft, omdat wij schuttingen leveren die volgens het KOMO-keurmerk geïmpregneerd zijn.

Elke hardhouten en geïmpregneerde schutting is maatwerk

Iedere tuin is uniek, waardoor het plaatsen van een schutting ook om maatwerk vraagt. Onze tuinschermen worden zonder passtukken geleverd. Hierdoor kunt u zelf bepalen wat de plankafstand wordt. Bij tuinschermen zonder passtukken wordt de totale lengte opgedeeld in gelijke stukken, zodat u nooit passtukken overhoudt bij het plaatsen. Het is mogelijk om zelf de hoogte te bepalen en te kiezen tussen hardhouten palen of geïmpregneerd hout. De palen zijn verkrijgbaar in de maten 7×7 centimeter of 9×9 centimeter.

De specialisten bij ons bedrijf zorgen met de modernste machines dat alles van uw hardhouten schutting perfect past en aansluit. Indien gewenst, verzorgen wij ook de plaatsing voor u. Alle hardhouten en geïmpregneerde schuttingen zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat u lang geniet van een prachtige tuinafscheiding.

Natuurlijke tuinafscheiding

Wilt u graag uw tuin sfeervol afschermen, maar heeft u liever geen hardhouten schutting? Bij ons vindt u de mooiste natuurlijke afscheidingen om uw tuin stijlvol mee af te schermen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan, zoals:

  • Rietmatten
  • Wilgenteenmatten
  • Boomschorsmatten
  • Heidedopmatten

Elk bovenstaand materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Vraag hier gerust naar bij een van onze medewerkers. Wat de natuurlijke tuinschermen in ieder geval gemeen hebben bij onze houthandel, is dat ze een milieuvriendelijk alternatief zijn voor een hardhouten of stenen schutting.

Loop binnenkort eens ons showterrein op

Op ons showterrein zijn diverse mogelijkheden van een natuurlijke, hardhouten en geïmpregneerde schutting opgesteld, zodat u een duidelijk beeld krijgt. Ook ziet u hier voorbeelden van vlonderplanken en bouwpakketten voor een buitenverblijf. Voor meer informatie of voor een prijsopgaaf neemt u telefonisch of door een e-mail te sturen contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.