Houten schutting

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

De meest voorkomende tuin afscherming is een houten schutting. Één van de redenen is dat een houten schutting betaalbaar is en een sfeervolle uitstraling geeft aan uw tuin. Houthandel VanWanrooij heeft een ruim assortiment houten schuttingen. Bij ons bent u verzekerd dat uw schutting jarenlang mooi blijft omdat wij schuttingen leveren die volgens het KOMO-keurmerk geïmpregneerd zijn.

Elk houten schutting is maatwerk

Ieder tuin is uniek waardoor iedere schutting maatwerk is om te plaatsen. Onze tuinschermen worden zonder passtukken geleverd. Hierdoor kunt u zelf bepalen wat de plankafstand moet worden. Bij tuinschermen zonder passtukken wordt de totale lengte opgedeeld in gelijke stukken zodat u nooit passtukken overhoudt bij het plaatsen. Het is mogelijk om zelf de hoogte te bepalen en u heeft de keuze uit: hardhouten palen of geïmpregneerd hout. De palen zijn verkrijgbaar in de maten 7×7 of 9x9cm.

Onze specialisten zorgen met de modernste machines dat alles perfect past en goed aansluit. Indien gewenst kunnen wij ook de plaatsing voor u verzorgen. Alle houten schuttingen zijn hoogwaardige kwaliteit zodat u lang geniet van een prachtige tuin afscheiding.

Natuurlijk tuinafscheiding

Wilt u graag uw tuin sfeervol afschermen maar liever geen houten schutting? Bij Houthandel Van Wanrooij vindt u de mooiste natuurlijk afscheidingen om uw tuin mooi af te schermen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden zoals:

  • Rietmatten
  • Wilgenteenmatten
  • Boomschorsmatten
  • Heidedopmatten

Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken, maar allemaal zijn de natuurlijk tuinschermen een milieuvriendelijk alternatief voor houten of stenen schuttingen.

Op ons showterrein zijn diverse mogelijkheden van onze natuurlijke tuinafscheidingen opgesteld zodat u een duidelijk beeld krijgt. Voor meer informatie over onze houten schuttingen of wilt u graag prijzen weten van onze tuinschermen neemt u dan gerust contact op, wij adviseren u graag.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen. Wij zijn u graag van dienst!

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 - 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid