Houten terrasoverkapping

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Wilt u graag een houten terrasoverkapping in uw tuin? Dan bent u bij Houthandel van Wanrooij aan het juiste adres. Wij bieden verschillende uitvoeringen zoals een robuust of strak model. Met een houten terrasoverkapping zit u altijd droog tijdens het minder mooie weer. Het is niet alleen praktisch, maar het is ook een prachtige aanwinst voor uw huis en tuin. Wij leveren uw terrasoverkapping van hout in verschillende bouwmaterialen zoals:

Terrasoverkapping maken

Het is ook mogelijk om zelf uw terrasoverkapping te maken. Houthandel van Wanrooij heeft vele soorten los hout op voorraad. Wij geven u ook graag advies over het maken en indelen van een terrasoverkapping. Wij beschikken over verschillende bevestigingsproducten om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met onze producten kunt u veilig en gemakkelijk uw terrasoverkapping maken.
Wilt u toch niet zelf uw terrasoverkapping maken? Wij nemen graag dit werk uit uw handen. Dan bent u altijd verzekerd van een stevige en kwalitatieve overkapping.

Een andere mogelijkheid is om een terrasoverkapping van glas te laten maken. Het geeft uw terras veel licht en maakt het ruimtelijker. Ze geven bovendien ook een moderne uitstraling aan uw huis en tuin. Een terrasoverkapping van glas heeft vele voordelen:

  • Het laat veel licht binnen
  • Het beschermt u tegen weer en wind
  • U kunt al vroeg genieten van het zonlicht
  • Het wordt zeer stevig gebouwd
  • Het geeft een moderne uitstraling

Showterrein

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een houten terrasoverkapping? Kom dan een kijkje nemen in ons showterrein. Hier staan allerlei prachtige overkappingen en materialen. Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden en kunnen wij kijken wat het beste bij uw woning past. Laat u adviseren door dé houtspecialist Houthandel van Wanrooij. Wij maken ook terrasoverkappingen op maat. U kunt ook contact met ons opnemen via info@houthandelvanwanrooij.nl of bel naar 073-5492718.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.