Houthandel Gemert

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Met een uitgebreid assortiment aan hout- en plaatmateriaal kan Houthandel van Wanrooij u uitstekend van dienst zijn voor alle hout toepassingen. Heeft u pas een huis gekocht in Gemert en bent u op zoek naar een houthandel die een nieuwe deur kan leveren? Houthandel van Wanrooij levert zowel binnen-, buiten– als schuifdeuren. Niet alleen kunnen wij u voorzien van het juiste hout, ook voor deurbeslag kunt u bij ons terecht. Houthandel van Wanrooij biedt met Skantrae en Austria een sierbeslag die uw deur volledig afmaakt. Ideaal om uw woon metamorfose volledig en compleet af te maken!

De specialist in tuinhout

Zoals gezegd beschikken wij over een uitgebreid assortiment. Wij verkopen bijvoorbeeld speeltoestellen om uw tuin een extra dimensie te geven. Zeer geschikt wanneer u kleine kinderen heeft. Wij bieden zelfs aan om het speeltoestel in elkaar te zetten tegen een kleine meerprijs!

Behalve speeltoestellen biedt Houthandel van Wanrooij tuinschermen aan. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend om een klein beetje privacy te hebben. Wij raden tuinschermen aan, omdat een tuinhaag vaak niet voldoende privacy biedt. Bij een tuinscherm kunt u denken aan een:

  • Tuinhek of poort,
  • Natuurlijke afscheidingen.

Natuurlijke afscheidingen zijn zeer geschikt wanneer uw oude schutting niet meer fraai is en u op zoek bent naar een goedkopere en makkelijkere oplossing.

Dé houthandel regio Gemert

Benieuwd of wij uw wensen kunnen realiseren? Neem contact met ons op per mail of telefoon. Wilt u graag onze houthandel komen bezichtigen in Schijndel, nabij Gemert? Geen probleem, graag zelfs! Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Ongetwijfeld dat u op ons bedrijventerrein in de showroom- of tuin het juiste hout- en plaatmateriaal vindt!

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.