Houthandel Tilburg

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Houthandel van Wanrooij staat voor het leveren van hout op maat in de omgeving van Tilburg. Door jarenlange ervaring zijn wij dé houtspecialist voor al wensen binnens- en buitenshuis. U vindt in ons overweldigende assortiment onder andere:

Op onze locatie vervaardigen wij het hout met geavanceerde machines op maat voor u. Wilt u een nieuwe eiken vloer laten leggen? Of wilt u een terrasoverkapping van hout laten plaatsen? Door het uitgebreide leveringsprogramma aan hout- en plaatmateriaal bieden wij voor elke wens een passende oplossing. Wij nodigen u dan ook graag uit op locatie om een kijkje te komen nemen. Met een terrein van 10.000 m² vindt u ongetwijfeld alles wat u zoekt bij Houthandel van Wanrooij!

Vakmanschap voor elke klant

Wij verkopen hout- en plaatmateriaal aan zowel particulieren als bedrijven. Met gedreven vakspecialisten steken wij graag onze handen uit de mouwen om u verder te helpen. Hierbij staat Houthandel van Wanrooij voor:

  • Vakmanschap;
  • Een ruime voorraad;
  • Een passend advies voor uw situatie.

Om onze kwaliteit te waarborgen, voldoet het (tuin)hout aan het Komo keurmerk. Dit betekent dat u met onze houthandel in de omgeving van Tilburg kiest voor kwaliteit. Eveneens kiezen wij bij het selecteren van onze producten voor duurzaamheid. Zo halen wij het bouwhout uit Noord-Europa en kunt u rekenen op een gezond evenwicht tussen groei en milieu.

Mogelijkheden Houthandel van Wanrooij

Ontdek Houthandel van Wanrooij door een bezoek af te leggen. U vindt bij ons een prachtig(e) bedrijventerrein, showroom én showterrein. Door onze ruime ervaring als houtspecialist zijn wij dé houthandel voor de regio Tilburg. Kom gerust eens langs en maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden! Voor de meest actuele prijzen van onze producten kunt u contact opnemen.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.