Schuttingen

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Uw tuin afschermen van de buitenwereld of van de buren? Dat kan door middel van een schutting. Bij ons is het mogelijk alle schuttingen op maat te leveren. Dit houd in dat de door ons geleverde tuinschuttingen geen passtukken hebben. U bepaald de plankafstand en daarme de doorkijk zelf.

Houten schutting

Zoals al genoemd worden de schuttingen gemaakt zonder passtukken. Dat wil zeggen dat de totale lengte opgedeeld word in gelijke stukken, hierdoor houd u nooit passtukken over. We beschikken over palen van hardhout en geimpregneerd hout. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 7×7 cm of 9×9 cm. Door middel van onze moderne machines zorgen wij ervoor dat alles perfect past en goed sluit. Dit alles wordt gemaakt van hoogwaardige producten door vakmensen.

Natuurlijke afscheiding

Naast houten schuttingen bieden wij ook een ruim assortiment aan natuurlijke afscheidingen zoals:

  • rietmatten
  • wilgenteenmatten
  • boomschorsmatten
  • dopheidematten

Dit is een goede, makkelijke en goedkope oplossing wanneer uw oude schutting niet meer zo fraai is en u er niet veel tijd en geld in wilt stoppen maar deze toch wilt vernieuwen. Er wordt dna een natuurlijke afscheiding geplaatst zodat het er weer voor vele jaren netjes uit ziet. Wilt u zelf een schutting maken? Bekijk dan ons tuinhout voor de mogelijkheden.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.