Tuinafscheiding

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Een tuinafscheiding bepaald het beeld van uw tuin. Een houten schutting is een van de meest voorkomende tuinafscheiding. Het staat garant voor privacy in uw tuin en bij ons verkrijgbaar in vele verschillende maten en modellen. Onze tuinschermen worden zonder passtukken geleverd. Deze worden in de totale lengte opgedeeld in gelijke stukken zodat u nooit passtukken overhoudt bij het plaatsen. Het is mogelijk om zelf de hoogte te bepalen en u heeft de keuze uit: hardhouten palen of geïmpregneerd hout. De palen zijn verkrijgbaar in de maten 7×7 of 9x9cm.

Hardhout tuinafscheiding

Hardhout is zeer populair omdat het vele voordelen biedt:

  • Goed bestand tegen schimmels en insecten
  • Duurzaam
  • Sterk en solide
  • Sfeervol

Wij leveren de hardhouten afscheidingen met afdeklijsten voor de bovenkant. Hierdoor is uw schutting zeer sterk en geniet u jaren van een prachtige tuinafscheiding. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor montage met geel verzinkt of RVS schroeven.

Houten poorten

Naast diverse tuinschermen produceren en leveren wij houten poorten, zowel loop poorten als dubbele poorten. Deze worden geheel op maat voor u gemaakt. Wij plaatsen de poorten op stalen frames. Deze worden opgebouwd uit een gegalvaniseerde ijzeren frame met stellingen. Hierdoor kunnen de houten poorten op de millimeter nauwkeurig af gehangen en gecorrigeerd worden. Indien gewenst plaatsen onze specialisten voor uw de poort.

Dé houtspecialist

Voor de mooiste tuinafscheidingen bent u bij ons aan het juiste adres. Houthandel Van Wanrooij is dé houtspecialist waardoor u bij ons prachtige houten schuttingen en allerlei andere tuinafscheidingen vindt van hoogwaardige kwaliteit. Laat u zich adviseren en kom inspiratie op doen op ons showterrein. Daar zijn alle tuinschermen en houten poorten voor u opgesteld. Voor meer informatie over prijzen neemt u contact op via mail info@houthandelvanwanrooij.nl of belt u naar 073-5492718.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.