Binnendeuren in de regio Helmond

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Voor binnendeuren of andere deuren die passen bij iedere smaak en ieder interieur, zit u bij Houthandel van Wanrooij nabij Helmond goed. Ieder huis heeft zijn eigen stijl. Van modern industrieel tot klassiek en van strak tot decoratief. Een binnendeur schaft u niet zomaar aan, omdat dit een belangrijk onderdeel is van het interieur en veel bijdraagt aan de uitstraling van uw woning. Komt u zich vrijblijvend oriënteren onder het genot van een kop koffie? Een grote collectie binnendeuren ziet u in onze showroom in Schijndel.

Binnendeuren voor ieder interieur

Uw woonstijl is een persoonlijke keuze. Ruimtelijk, eigenzinnig of uitgesproken smaakvol met oog voor detail. Onze deuren voor uw woning nabij Schijndel zijn een beeldbepalend onderdeel van het interieur. Wilt u een industriële uitstraling? Kies dan voor de nieuwste minimalistische zwarte glasdeuren gecombineerd met een zwarte deurgreep of -kruk. Deze deuren zijn nu ook in een houten uitvoering verkrijgbaar!

Stompe binnendeuren en opdek binnendeuren

Voor het bepalen van de juiste binnendeur zijn een aantal termen belangrijk. Stompe binnendeuren en opdek binnendeuren. Een stompe deur valt geheel binnen het kozijn en wordt afgehangen aan scharnieren. Een opdek binnendeur valt gedeeltelijk in het kozijn en wordt afgehangen met speciale scharnieren. De draairichting in het geval van een stompe deur is zowel links als rechtsdraaiend mogelijk.

Bestel bij ons alleen maar binnendeuren van topkwaliteit

Een grote collectie binnendeuren vindt u in bij onze houthandel nabij Helmond. In de showroom kunt u zich kosteloos oriënteren en onder het genot van een kop koffie deskundig laten adviseren over het assortiment binnendeuren. Heeft u vragen over onze deuren? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat onze verkopers u verder kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.