Binnendeuren Helmond

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Voor binnendeuren die passen bij iedere smaak en interieur, zit u bij Houthandel van Wanrooij nabij Helmond goed. Ieder huis heeft zijn eigen stijl. Van modern industrieel tot klassiek en van strak tot decoratief. Een binnendeur schaft u niet zomaar aan. Het draagt bij aan de uitstraling van het interieur. Een grote collectie binnendeuren ziet u in onze showroom dichtbij Helmond. Wanneer komt u zich vrijblijvend oriënteren onder het genot van een kop koffie?

Binnendeuren voor ieder interieur bij Houthandel van Wanrooij nabij Helmond

Uw woonstijl is een persoonlijke keuze. Ruimtelijk, eigenzinnig of uitgesproken smaakvol met oog voor detail. Binnendeuren zijn een beeldbepalend onderdeel van het interieur. Wilt u een industriële uitstraling? Kies dan voor de nieuwste minimalistische zwarte glasdeuren gecombineerd met een zwarte deurgreep of -kruk. Deze deuren zijn nu ook in een houten uitvoering verkrijgbaar!

Stompe binnendeuren en opdek binnendeuren

Voor het bepalen van de juiste binnendeur zijn een aantal termen belangrijk. Stompe binnendeuren en opdek binnendeuren. Een stompe deur valt geheel binnen het kozijn en wordt afgehangen aan scharnieren. Een opdek binnendeur valt gedeeltelijk in het kozijn en wordt afgehangen met speciale scharnieren. De draairichting in het geval van een stompe deur is zowel links als rechtsdraaiend mogelijk.

Alleen maar binnendeuren van topkwaliteit

Een grote collectie binnendeuren vindt u in onze showroom nabij Helmond. In de showroom kunt u zich kosteloos oriënteren en onder het genot van een kop koffie deskundig laten adviseren over het assortiment binnendeuren. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op via 073 – 5492718

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.