Houthandel in de regio Helmond

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Houthandel van Wanrooij in Schijndel, nabij Helmond, heeft een uitgebreid assortiment van hout. Wij kunnen al uw wensen realiseren als echte houtspecialist. Professionele vakspecialisten geven u met plezier een rondleiding op onze ruime locatie van 10.000 m². Hier treft u een prachtige showroom én showterrein, ongetwijfeld dat u hier uw inspiratie opdoet!

Houten carports vind u bij onze houthandel

Wilt u graag door weer en wind uw auto droog hebben staan? Als houthandel hebben we hiervoor dé perfecte oplossing: houten carports. In het Bear County assortiment vindt u zes verschillende soorten carportmodellen. De solide dakbedekking bestaat uit een metalen damwandprofiel met poedercoating. Heeft u interesse in uitbreiding van uw carport? Dit is te realiseren met een schuur of tuinschermen, op deze manier schermt u ook de zijkanten van uw auto.

Terrasoverkapping

In ons uitgebreide assortiment vindt u terrasoverkappingen. Het is mogelijk om zelf een terrasoverkapping te plaatsen, los hout is namelijk ruimschoots bij ons op voorraad. Gaat uw voorkeur liever uit naar het professioneel laten plaatsen van een overkapping? Dan kunt u dit door ons laten doen! De overkappingen kunnen in een strak of robuust model worden uitgevoerd. Wij leveren als houthandel de volgende uitvoeringen:

  • Eiken;
  • Douglas;
  • Geïmpregneerd Vuren.

Tevens zijn deze in bijna iedere maat leverbaar.

Kom langs in onze showroom en kijk ons assortiment

Bent u benieuwd naar wat wij als houthandel nog meer te bieden hebben? Kom snel een kijkje nemen op onze locatie. Zo krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden die u bij ons heeft voor uw huis en ontdekt u ons tuinhout. U kunt vrijblijvend onze ervaren verkopers aanspreken voor informatie en advies. Heeft u geen tijd om bezoekje aan ons te brengen? Geen probleem, wij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.