Buitendeuren

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Bezoek onze showroom

Nieuwe buitendeuren kunnen uw woning een heel andere uitstraling geven. Uw gehele woning ademt een sfeer uit die de smaak van de bewoners prijsgeeft. Gezellig, warm, huiselijk en uitnodigend. Uw voordeur speelt hierin een zeer belangrijke rol. Fraaie en klassieke details gecombineerd met sfeerverhogend glas en eventueel een sierrooster zorgen voor een extra sfeer aan de buitenzijde, maar ook aan de binnenzijde van uw woning. Bijzonder gevormd sierbeslag versterkt dit effect en maakt uw deur compleet en uniek.

Buitendeuren moeten passen bij uw woning en woonstijl

Natuurlijk is het uiterst belangrijk dat u uw nieuwe buitendeur zorgvuldig uitkiest. Deze moet namelijk wel goed passen bij uw eigen woning en woonstijl. Pas dan kunt u echt genieten van het nieuwe sfeerbeeld. Voor advies over diverse buitendeuren bent u van harte welkom in onze houthandel in Schijndel. Wij zijn dé houtspecialist en kunnen u daarom vakkundig helpen de juiste deur te vinden, ook wanneer u naar binnendeuren of enkel deurlijsten zoekt. Hierbij houden we niet alleen rekening met technische aspecten, maar uiteraard ook met esthetische factoren.

Stel uw eigen deur samen

Bij Houthandel van Wanrooij bieden we onze klanten ook de mogelijkheid hun buitendeuren zelf samen te stellen. U bent van harte welkom in het designcentrum van Skantrae of Austria om uw droomdeur te realiseren. Neem contact op en maak een afspraak of kom gewoon een keer langs in onze zaak in Schijndel. Natuurlijk kunt u met ons tuinhout ook op een andere manier de uitstraling van uw woning aanpassen, zoals met een hardhouten schutting. Voor meer informatie of vragen belt u naar 073 – 5492718.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.