Binnendeuren Den Bosch

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Voor binnendeuren en schuifdeuren in de omgeving Den Bosch kunt u uitstekend terecht bij Houthandel van Wanrooij. Wilt u uw interieur een boost geven en extra ruimte in huis creëren? Denk dan eens aan schuifdeuren als binnendeuren. Hiermee brengt u uw interieur weer helemaal terug in de jaren '30 stijl. Schuifdeuren zijn ook de perfecte oplossing voor een mooie afscheiding tussen bepaalde ruimtes in uw woning in de omgeving Den Bosch.

Binnendeuren en schuifdeuren in de regio Den Bosch voor ieder interieur

Een deur met een schuifdeursysteem heeft naast een fraaie uitstraling ook een belangrijk praktisch voordeel. Bij normale deuren moet u rekening houden met de uitzwaai, maar bij schuifdeuren hoeft u hier geen rekening mee te houden. Daarmee bespaart u een hoop ruimte en geeft het meer mogelijkheden bij het inrichten van uw huis. Kies voor het kwalitatief uitstekende en gebruiksvriendelijke schuifsysteem Alfa van Skantrae. Wilt u de constructie verbergen? Dan maakt u gebruik van het bijpassende kliksysteem. En als kers op de taart maakt u uw schuifdeur helemaal af met sierbeslag.

Ruim assortiment verschillend glas

Bij het kiezen van een deur heeft u de keuze uit een ruim assortiment glassoorten. Wij hebben glas voor binnendeuren, buitendeuren en schuifdeuren. De keuze die u maakt is van essentieel belang bij de uiteindelijke uitstraling van uw leefomgeving. Wilt u binnendeuren waarmee u de lichtinval behoudt? Dan kiest u bijvoorbeeld voor prachtige glas-in-lood glazen. De keuze is aan u!

Wij zijn u graag van dienst

Bij Houthandel van Wanrooij wordt u altijd geholpen met een lach. Wij zijn al jaren een begrip in de regio Den Bosch en onze deskundige verkopers geven u graag deskundig advies over binnendeuren, schuifdeuren en buitendeuren. Heeft u vragen of wilt u de actuele prijzen weten? Bel dan naar 073 – 5492718 of kom langs in onze showroom in Schijndel.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.