Douglashout kopen in Noord-Brabant

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Douglashout kopen voor uw project doet u bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel, in Noord-Brabant. Douglas is een goed alternatief voor eiken en daarnaast is Douglas een stuk goedkoper. Toch heeft douglas dezelfde natuurlijke robuuste uitstraling als eiken. Besluit u om douglashout te bestellen bij ons in Noord-Brabant? Dan bieden wij u de mogelijkheid om het hout te herzagen in andere afmetingen of te impregneren.

Diverse afmetingen douglashout kopen

Bij onze houthandel in Noord-Brabant vindt u douglashout van topkwaliteit. Bij het kopen van douglashout bepaalt u zelf hoe u deze houtsoort wilt ontvangen. Wilt u het onbehandeld? Dan kan dit, maar dan verandert de roodbruine kleur na enige tijd naar grijs. Douglas laten impregneren is daarom een goede keuze, net zoals bij geïmpregneerd vurenhout. Zowel douglas als vuren zijn zeer geschikt om te gebruiken als duurzaam bouwhout. Het bestellen van het douglashout is eenvoudig door vooraf aan ons door te geven welke afmetingen u wilt. Zoekt u bijvoorbeeld Zweeds Rabat-fijngezaagd van 20x(150-250)mm of regel-geschaafd van 44x68mm? Alles is mogelijk bij het bestellen van douglashout.

Koop eenvoudig bij ons behandeld of onbehandeld douglas

Bent u op zoek naar kwalitatief tuinhout? Dan is het bestellen van douglashout een goede keuze. Dit hout gebruikt u voor verschillende toepassingen. Het kopen van douglashout doet u bij ons en wij bieden u diverse mogelijkheden qua afmetingen. Ook kiest u zelf voor onbehandeld of behandeld hout. Neem contact met ons op om uw wensen door te geven zodat ons team voor u aan de slag gaat.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.