Bouwhout kopen in Noord-Brabant

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Eenvoudig uw bouwhout kopen doet u bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel, in de provincie Noord-Brabant. Ons bouwhout is speciaal geselecteerd kwaliteitsvurenhout en komt uit Noord-Europa, onder andere uit Finland en Zweden. In ons 2800m² grote magazijn vindt u hout van topkwaliteit dat in de meeste gevallen direct te bestellen is bij ons in Noord-Brabant.

Bouwhout kopen voor diverse toepassingen

Bent u benieuwd welke houtsoort u dient te bestellen om te gebruiken als bouwhout? Vurenhout is licht en sterk materiaal dat makkelijk te bewerken is. Hierdoor is het breed toepasbaar. Besluit u om dit bouwhout bij onze houthandel te bestellen, dan is vuren te gebruiken voor onder andere: gevelbetimmering, tengels, regels en draagconstructies. Onbewerkt vurenhout gaat ongeveer vier tot zeven jaar mee. Geïmpregneerd vurenhout gaat nog langer mee, wel tien tot vijftien jaar, doordat het wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Duurzaam douglashout is ook geschikt om als bouwhout te kopen, maar is wat duurder. U kiest zelf de afmetingen die u wilt en wij zagen het voor u. Wilt u liever in de tuin aan de slag? Beiden houtsoorten zijn ideaal als tuinhout voor uw buitenproject.

Ontdek onze grote voorraad aan bouwhout

Wilt u kwalitatief bouwhout kopen dat duurzaam is en lang meegaat? Kies dan voor ons kwaliteitsvurenhout. Dankzij onze moderne machines zagen en schaven we elk soort hout dat u wenst. Dit geldt ook voor het plaatmateriaal in ons assortiment. Neem contact met ons op voor de meest actuele prijzen en om uw wensen door te geven wat betreft het bestellen van het bouwhout.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.