Houthandel Best

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Houthandel van Wanrooij is dé houtspecialist in Brabant. Gelegen in Schijndel bieden wij een centrale ligging. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment in hout- en plaatmateriaal. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar:

Wij helpen u graag verder voor alle hout toepassingen. Met een prachtige locatie voorzien wij u graag van een passend advies. Bezoek Houthandel van Wanrooij, dé houthandel in de regio Best!

Tuinhuisje, terrasoverkappingen en meer!

Tegenwoordig zien we steeds meer bij onze klanten de vraag naar een ontspannende omgeving in de tuin. Dit kan uitstekend gerealiseerd worden met een tuinhuisje, ofwel blokhut. Bij Houthandel van Wanrooij leveren wij blokhutten uit het hiervoor geselecteerde kwaliteitsvurenhout. Alléén het beste hout is geschikt voor een blokhut. Benieuwd wat wij voor u kunnen maken? Of heeft u een bepaald model in gedachten? Bezoek onze ruime showomgeving. Vakspecialisten geven graag een passend advies.

Ook het plaatsen van terrasoverkappingen behoort tot de werkzaamheden van Houthandel van Wanrooij. Ideaal voor uw huis of tuin. Het kan zelfs gezien worden als een extra toevoeging voor uw tuinhuisje of blokhut.

Houten poorten

Houthandel van Wanrooij biedt daarnaast aan om poorten op maat af te leveren. Dit geldt zowel voor loop- als dubbele poorten. Deze poorten worden op een stalen frame geplaatst en opgebouwd uit gegalvaniseerd ijzer met stelhengen. Hierdoor kunnen wij, indien gewenst, de poorten tot op de millimeter nauwkeurig afhangen. Om de poorten compleet naar wenst af te leveren, wordt het geleverd met kruk en RVS aanslag en cilinderslot.

Kom langs bij onze houthandel regio Best!

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u graag inzicht in onze actuele prijzen? U kunt hiervoor direct contact met ons opnemen. Houthandel van Wanrooij helpt u graag met het realiseren met uw wensen voor hout. Vakspecialisten maken dit waar. Bezoek daarom vandaag Houthandel van Wanrooij nog, dé houthandel in de regio Best!

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.