Houthandel Den Bosch

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Is uw schutting of houten poort aan vernieuwing toe? Wilt u een houten tuinhuis laten maken? Houthandel van Wanrooij is al jaren dé houtspecialist voor houthandel in de regio Den Bosch. Wanneer het nu gaat om een vlonder of een nieuwe houten schutting, wij hebben voor elk project het juiste hout. Houthandel van Wanrooij verzorgt verschillende projecten aan particulieren, de bouw en de industrie. Wij geven u de nodige informatie, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Tuinhout De Bosh

Met tuinhout kunt u onder andere een tuinhuis maken. Een tuinhuis geeft een grote hoeveelheid ruimte, het is daarom zeker een oplossing voor ruimtegebrek. Een houten tuinhuis biedt de volgende voordelen:

  • Extra leefruimte, zoals een tuinkamer in uw eigen tuin;
  • Past altijd, door de hoge schaafkwaliteit en nauwkeurige passendheid!

Daarnaast hebben wij voor bij uw houten tuinhuis verschillende passende houten buitenmeubels om het plaatje compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een picknicktafel of een losse houten tuintafel met stoelen.

Tuinschermen

Een tuinscherm dient volledig op maat te worden gemaakt. Onze moderne machines zorgen ervoor dat alles perfect past en goed sluit. Uw houten schutting wordt geheel op maat geleverd, zodat u de plankafstand en zo ook de doorkijk helemaal zelf bepaalt. Bij Houthandel van Wanrooij bent u verzekerd van hoogwaardige producten.

Offerte aanvragen bij uw houthandel regio Den Bosh

Voor meer informatie over onze houthandel kunt u contact opnemen. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze ruime showroom. Gezamenlijk, bedrijventerrein en showroom, hebben wij een locatie van 10.000 m². Wij geven u graag de persoonlijke aandacht, zodat wij uw ideeën tot leven kunnen brengen. Houthandel van Wanrooij: dé houthandel in de regio Den Bosch!

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.