Houthandel Eindhoven

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Voor diverse hout mogelijkheden in en rondom Eindhoven bent u bij Houthandel van Wanrooij aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring kunnen wij ons oprecht dé houtspecialist noemen uit Schijndel. Wij verkopen hout aan zowel particulieren, de bouw als industrie. Onze vakkundige verkopers adviseren u vrijblijvend met persoonlijke aandacht en laten uw ideeën tot leven komen. Met onze moderne machines zorgen wij er samen voor dat alles perfect past en aansluit bij uw wensen!

Geniet van een ruim assortiment met houtmaterialen in onze houthandel

In het assortiment van onze houthandel vindt u een ruime keuze aan houtmaterialen. Wij bieden een uitgebreid leveringsprogramma aan van hout- en plaatmateriaal en nodigen u daarom graag uit op onze locatie. Hier vindt u een ruime showroom- en terrein op ons bedrijventerrein. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Een laminaat vloer, zodat u een vloer kunt leggen voor een luxe uitstraling in huis;
  • Een terrasoverkapping om uw huis en tuin een extra dimensie te geven.

Blader gerust op uw gemak door het uitgebreide assortiment van onze houthandel. Wij zijn dé houtspecialist en dat laten wij zien. Wij kunnen al uw wensen realiseren. Van slechts bouwhout tot aan een complete blokhut: wij zijn dé houthandel voor iedereen die hout nodig heeft.

Locatie Houthandel regio Eindhoven

Onze houthandel in Noord-Brabant heeft een locatie met een oppervlakte van maar liefst 10.000 m2. Kunt u niet direct op onze website vinden wat u wilt hebben? Of wilt graag in overleg kijken wat er mogelijk is bij u thuis? Bezoek onze prachtige locatie. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en realiseren, ook in het weekend op zaterdag. Dát is de extra service die we graag bieden aan onze klanten. Het bezoeken van onze houthandel is eenvoudig, doordat we nabij de A50 gevestigd zijn.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.