Plaatmateriaal kopen in Noord-Brabant

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Houthandel van Wanrooij uit Schijndel is al vele jaren een gespecialiseerde leverancier van constructief plaatmateriaal in Noord-Brabant. Wij leveren plaatmateriaal aan de particulier, bouw en industrie, van wand- en dakaftimmeringen tot verpakkingskisten. Bent u op zoek naar specifieke afmetingen en kwaliteiten? Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Plaatmateriaal kopen in een afmeting naar wens

Bij onze houthandel in Noord-Brabant staan uw wensen centraal wat betreft het kopen van plaatmateriaal. Deze platen zijn geschikt voor diverse toepassingen, afhankelijk van het materiaal. Bij het bestellen van plaatmaterialen kiest u eenvoudig voor multiplex, gipsplaten, betonplex of spaanplaat. Dankzij ons brede assortiment kunt u altijd plaatmateriaal in een geschikte maat bestellen. Wij leveren ook kant-en-klare halffabricaten, direct klaar voor montage of verdere afwerking. Heeft u voor uw bouwproject ook duurzaam bouwhout nodig? U maakt een goede keuze door douglashout te kopen. Deze houtsoort is geschikt voor binnen en buiten, net zoals ons kwaliteitsvurenhout.

Bezoek onze locatie om het plaatmateriaal te bekijken en te bestellen

Wilt u plaatmateriaal kopen, maar weet u nog niet precies in welke afmeting en met welke kwaliteit? Als houthandel nabij Helmond verkopen we diverse soorten hout aan u als vakman of als u een doe-het-zelver bent die graag de handen uit de mouwen steekt. Kom gerust langs en bezoek ons grote terrein van maar liefst 10.000 m2, inclusief bedrijventerrein, showroom en showterrein voordat u het plaatmateriaal besluit te bestellen. Kijk uw ogen uit en onze ervaren verkopers geven u graag advies wat betreft het kopen van passend plaatmateriaal voor uw binnen- of buitenproject.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.