Houthandel in de regio Oss

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Bekijk de acties

Bij onze houthandel in Schijndel, nabij Oss, vindt u een uitgebreid aanbod aan hout- en plaatmateriaal, dat varieert van bouwhout tot aan deuren en vloeren. Houthandel van Wanrooij verkoopt aan particulieren, de bouw en de industrie. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijventerrein van ruim 10.000 m2. Onze vakkundige verkopers staan klaar om u kosteloos te adviseren over alles wat met hout te maken heeft.

Dé houthandel specialist voor al uw houtmaterialen

Met hout zijn de mogelijkheden oneindig! U kunt het verwerken in uw binnendeuren, uw tuinhuis, de paardenbak bij uw paardenstal, de speeltoestellen in uw tuin en noem maar op. Als houthandel leveren wij een groot assortiment aan hout in de omgeving van Oss, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons aanbod bestaat uit allerlei soorten hout, waaronder tuinhout, bouwhout, eikenhout en plaatmaterialen.

Wij hebben gegarandeerd wat u zoekt dus kom eens langs

Bent u op zoek naar iets heel specifieks en kunt u dit niet in ons assortiment vinden? Niet getreurd! Wij zagen elk stuk hout namelijk graag voor u op maat. Ook voor allerlei soorten bevestigingsmaterialen kunt u bij ons terecht. Ook voor binnendeuren voor uw huis in Eindhoven schakelt u ons in. Kom langs bij onze houtwinkel en vraag naar onze actuele prijzen. Wilt u dit liever van tevoren weten of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren en deskundige verkopers helpen u graag verder.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.