Binnendeuren kopen vlak bij Eindhoven

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

De keuze van het model binnendeuren is gebaseerd op het interieur van uw huis in de omgeving van Eindhoven en persoonlijke stijl. Deurbeslag geeft de deur extra uitstraling naast de functionele eigenschappen; in onze showroom nabij Eindhoven adviseren we u hier graag over. Zo zijn mooie deurkrukken dé finishing touch van een deur. Een nieuwe binnendeur en deurbeslag uitzoeken in regio Eindhoven doet u natuurlijk bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel!

Binnendeuren in verschillende stijlen bekijken dicht bij Eindhoven

Een deur maakt steeds meer deel uit van het interieur. Net als vloeren en meubels dragen deuren bij aan een persoonlijke uitstraling. Bij Houthandel van Wanrooij nabij Eindhoven, kiest u uit verschillende binnendeuren, waaronder paneeldeuren met glas, industriële deuren, dichte deuren, stompe deuren, opdekdeuren en schuifdeuren. En om het af te maken: deurbeslag en deurlijsten. Uw woonstijl is een persoonlijke keuze. Strakke binnendeuren, zoals schuifdeuren, gecombineerd met een bijzonder glasdesign en deurbeslag zorgen voor een extra dimensie in uw woonsfeer in regio Eindhoven. Zeker wanneer u deze binnendeuren ook nog combineert met fraai gevormde architraven en sierbeslag.

Zeer fraaie openslaande deuren en schuifdeuren in Eindhoven en omgeving

Bij onze houthandel nabij Eindhoven vindt u zowel openslaande deuren als schuifdeuren. Deze deuren leveren u veel doorgangsruimte op en ogen zeer fraai. Heeft u een enkele deur, maar wilt u graag dubbele openslaande deuren? Schakel dan een vakkundige bouwprofessional in om deze constructie te vervaardigen. Wij leveren een groot assortiment aan openslaande deuren in diverse breedte- en hoogtematen. Dit geeft voldoende mogelijkheden om uw wens werkelijkheid te maken.

Zo wordt kiezen een stuk gemakkelijker

Kiezen is niet altijd eenvoudig. Zeker als er veel te kiezen valt. Laat u inspireren door onze binnendeuren en ons deurbeslag en kom langs in de showroom in Schijndel, nabij Eindhoven. Onze vakkundige verkopers staan voor u klaar. Zo wordt het kiezen een stuk gemakkelijker! Heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 073 – 5492718 of een e-mail te sturen naar info@houthandelvanwanrooij.nl.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.