Binnendeuren kopen vlak bij Eindhoven

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

De keuze van het model binnendeuren is gebaseerd op het interieur van uw huis in de omgeving van Eindhoven en persoonlijke stijl. Deurbeslag geeft de deur extra uitstraling naast de functionele eigenschappen; in onze showroom nabij Eindhoven adviseren we u hier graag over. Zo zijn mooie deurkrukken dé finishing touch van een deur. Een nieuwe binnendeur en deurbeslag uitzoeken in regio Eindhoven doet u natuurlijk bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel!

Binnendeuren in verschillende stijlen bekijken

Deuren voor uw woning nabij Oss maken steeds meer deel uit van het interieur. Net als vloeren en meubels dragen deuren bij aan een persoonlijke uitstraling. Bij Houthandel van Wanrooij nabij Eindhoven, kiest u uit verschillende binnendeuren, waaronder paneeldeuren met glas, industriële deuren, dichte deuren, stompe deuren, opdekdeuren en schuifdeuren. En om het af te maken vindt u bij ons ook deurbeslag en deurlijsten. Uw woonstijl is een persoonlijke keuze. Strakke binnendeuren gecombineerd met een bijzonder glasdesign en deurbeslag zorgen voor een extra dimensie in uw woonsfeer. Zeker wanneer u deze binnendeuren ook nog combineert met fraai gevormde architraven en sierbeslag.

Zeer fraaie openslaande deuren

Bij onze houthandel nabij Eindhoven vindt u naast deurbeslag zowel openslaande deuren als schuifdeuren voor uw woning nabij Schijndel. Deze deuren leveren u veel doorgangsruimte op en ogen zeer fraai. Heeft u een enkele deur, maar wilt u graag dubbele openslaande deuren? Schakel dan een vakkundige bouwprofessional in om deze constructie te vervaardigen. Wij leveren een groot assortiment aan openslaande deuren in diverse breedte- en hoogtematen. Dit geeft voldoende mogelijkheden om uw wens werkelijkheid te maken.

Schaf uw binnendeuren bij onze handel aan

Kiezen is niet altijd eenvoudig. Zeker als er veel te kiezen valt. Laat u inspireren door onze binnendeuren en ons deurbeslag in Schijndel en kom langs in de showroom. Onze vakkundige verkopers staan voor u klaar. Zo wordt het kiezen een stuk gemakkelijker! Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.