Houthandel Waalwijk

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Neem contact op

Houthandel van Wanrooij is houtspecialist in de breedste zin van het woord. Voor ieder project bieden wij het juiste hout. Bent u op zoek naar een houthandel in de regio Waalwijk? Bezoek Houthandel van Wanrooij in Schijndel. Met een locatie van 10.000 m² staan wij klaar voor ieder project. Wij leveren zowel aan particulieren, bouw als industrie.

Uw project: een tuinhuis, eikel planken of tuinschermen

Als erkende houtspecialist hebben wij het grootste gedeelte van onze houtsoorten op voorraad. Wenst u hout op maat voor uw project? Met vakkundige medewerkers en geavanceerde machines zorgen wij ervoor dat het hout perfect past en aansluit op uw wensen. Houthandel van Wanrooij laat uw hout ideeën tot leven komen. Op onze locatie vindt u een prachtig showterrein- en omgeving om inspiratie op te doen. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan hout- en plaatmateriaal. U kunt denken aan onder andere:

Voor een totale impressie van onze mogelijkheden nodigen wij u graag uit op onze locatie.

Alleen erkend en kwaliteit hout

Houthandel van Wanrooij kiest voor kwaliteit. Door te kijken naar het milieu en de houtstructuur kunnen wij kwaliteitshout garanderen. Alleen het beste hout voor u als klant telt!

Kom voor advies naar uw houthandel in de regio Waalwijk

Wilt u als vakman direct aan de slag? Of bent u een fanatieke doe-het-zelver die zelf liever de mouwen uit de handen steekt? Voor iedere klus bent u bij onze houthandel in de regio Waalwijk aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of het stellen van een vraag. Uiteraard kunt u ook langskomen op onze locatie. Houthandel van Wanrooij heet u van harte welkom!

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!
073 – 5492718
info@houthandelvanwanrooij.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Houthandel Van Wanrooij B.V.