Een kapschuur bouwen in Den Bosch en omgeving

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Neem contact op

Wilt u een kapschuur realiseren in uw tuin in Den Bosch en omgeving? Dan is een bouwpakket van Houthandel van Wanrooij in Schijndel ideaal voor u! We leveren complete bouwpakketten aan particulieren en bedrijven en maken het zo makkelijk om zelf een kapschuur van geschaafd Noord-Europees vuren of douglas in elkaar te zetten. In het bouwpakket vindt u een overzichtelijk stappenplan, zodat u precies weet wat u moet doen!

Geniet langer van uw tuin dankzij een kapschuur van onze houtwinkel

Een kapschuur biedt vele voordelen en kenmerkt zich door de hoge nok en het dak dat schuin naar achter doorloopt. Met een kapschuur in uw tuin creëert u een stoere, landelijke uitstraling. In ons bouwpakket in vindt u alles wat u nodig heeft. Denk hierbij aan de bevestigingsmaterialen, dakbedekking en een stappenplan. Bij ons vindt u niet alleen een bouwpakket voor een kapschuur, maar ook voor onder meer een buitenverblijf en een speeltoestel. Ook vindt u bij ons hardhouten schuttingen en ander hoogwaardig tuinhout. U bent van harte welkom om langs te komen in onze ruimte showroom om inspiratie op te doen!

Zet zelf een kapschuur in elkaar

Wilt u zelf een kapschuur bouwen met een handig bouwpakket van onze houthandel? Bij onze houthandel vindt u ook hout voor andere toepassingen, zoals buitendeuren en vloerdelen. Waar u ook naar op zoek bent, we helpen u graag aan het juiste hout en plaatmateriaal voor uw project. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.