Binnen schuifdeuren

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Bent u op zoek naar deuren voor binnen en wilt u graag schuifdeuren? Goede keuze! Schuifdeuren voor binnen zijn ideaal om ruimte te sparen of gewoon voor het gemak. Schuifdeuren zijn overal toepasbaar en er is enorm veel mogelijk. Bijvoorbeeld een prachtige scheiding tussen ruimtes. Houthandel van Wanrooij is leverancier van Skantrae en Austria.

Ken het verschil tussen normale deuren voor binnen en schuifdeuren

Voordat u op zoek gaat naar deuren voor binnen is het goed om te weten wat het technisch verschil is tussen een normale deur en een schuifdeur. Schuifdeuren behoeven geen scharnieren, maar een speciaal ophangsysteem, ook wel schuifdeursysteem genoemd. Schuifdeuren behoeven doorgaans ook geen slot. Voor een schuifdeur dient u altijd een stompe uitvoering te gebruiken. Voor het afhangen van schuifdeuren voor binnen heeft u een schuifsysteem nodig. Kies voor het gebruiksvriendelijke schuifsysteem van Alfa van Skantrae. Wilt u de constructie verbergen wanneer u ze in de wand wilt schuiven? Dan maakt u gebruik van het bijpassende kliksysteem.

Ruim assortiment aan industriële hang- en schuifsystemen

Tegenwoordig is er ook een ruim assortiment aan nieuwe industriële hang- schuifsystemen. Zowel voor een enkel- als een dubbele schuifdeur. Deze zijn ook zeer geschikt voor de nieuwste zwarte industriële houten deuren.

Loop de showroom binnen en laat u verassen

Wilt u onze producten graag eens van dichtbij zien met toelichting? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Schijndel. U ontdekt hier, dat naast schuifdeuren voor binnen, wij u nog veel meer te bieden hebben. Heeft u vragen? Neem gerust contact op door te bellen naar 073 – 5492718. Wij staan u graag te woord. 

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid