Schuifdeuren voor binnen nabij Den Bosch

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Bent u op zoek naar schuifdeuren voor binnen en woont u in regio Den Bosch? Loop dan onze showroom in Schijndel, vlak bij Den Bosch, eens binnen en ontdek waarom schuifdeuren de ideale keuze zijn. Deze deuren zijn vrijwel overal toepasbaar en er is enorm veel mogelijk. Neem bijvoorbeeld een schuifdeur om een prachtige scheiding tussen ruimtes te creëren. Bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel, nabij Den Bosch, kunt u terecht voor binnenschuifdeuren van diverse merken, zoals Skantrae en Austria.

De technische aspecten van schuifdeuren voor binnen ontdekt u bij ons

Voordat u in onze showroom op zoek gaat naar schuifdeuren voor binnen, is het goed om te weten met welke technische aspecten u rekening dient te houden. Schuifdeuren behoeven geen scharnieren, maar een speciaal ophangsysteem, ook wel een schuifdeursysteem genoemd. Daarnaast hebben de binnenschuifdeuren, die u bij ons koopt, doorgaans ook geen slot nodig. Voor een schuifdeur dient u altijd een stompe uitvoering te gebruiken. Voor het afhangen van schuifdeuren voor binnen heeft u een schuifsysteem nodig waarbij we u graag helpen. Kies bijvoorbeeld voor het gebruiksvriendelijke Alfa-schuifsysteem van Skantrae. Wilt u de constructie verbergen wanneer u ze in de wand wilt schuiven? Dan maakt u gebruik van het bijpassende kliksysteem.

Ruim assortiment aan industriële hang- en schuifsystemen

De industriële look is weer terug van weg geweest. Tegenwoordig vindt u daarom ook een ruim assortiment aan nieuwe industriële hang- en schuifsystemen bij onze houthandel nabij Helmond, voor zowel enkele als dubbele binnenschuifdeuren. Deze systemen zijn ook zeer geschikt voor de nieuwste binnendeuren in regio Eindhoven.

Loop onze showroom binnen en laat u verassen

Wilt u onze binnenschuifdeuren graag eens van dichtbij zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze vakkundige verkopers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze openslaande deuren en schuifdeuren voor binnen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.