Deurbeslag in de regio Helmond

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Het juiste deurbeslag koopt u bij Houthandel van Wanrooij in Schijndel, nabij Helmond. Met strak of sierlijke deurkrukken geeft u een kantoor, woning of andere ruimte, de kers op de taart voor de perfecte uitstraling. Deurbeslag bepaalt het beeld van een ruimte. U dient de keuze dus zorgvuldig te maken. Wij helpen u graag met het uitzoeken van het perfecte deurbeslag.

Deurbeslag om uw deur echt compleet te maken

Een deur is pas echt af met bijpassend deurbeslag. U heeft natuurlijk niets aan uw deur als hij niet open of dicht kan. Daar heeft u toch echt een deurkruk of deurgreep voor nodig. Als u op zoek bent naar de juiste partij om uw deurbeslag aan te schaffen, dan gaat u naar onze houtwinkel. Deurbeslag bestaat in allerlei soorten, stijlen en materialen. Bij ons is er altijd wel een beslag dat past bij uw persoonlijke voorkeur en – uiteraard – bij uw buiten- of binnendeur voor uw woning in Helmond. Zo is deurbeslag bij ons bedrijf in diverse kleuren te verkrijgen, waaronder in rvs, zwart, chroom en mat chroom.

Maak uw deur compleet met Skantrae-deurbeslag

Als houtspecialist zijn wij de leverancier van Skantrae. Skantrae heeft een aantal bijzondere deurkrukken laten ontwerpen door Italiaanse ontwerpers. Het deurbeslag van Skantrae is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor het massieve beslag wordt messing of roestvrij staal als basismateriaal gebruikt. Op het traditionele goudgele messing zijn diverse verassende finishes mogelijk, zoals chroom, nikkel, brons of zwart.

Verken de mogelijkheden voor sierbeslag bij ons

In onze houthandel nabij Helmond verkopen we deurbeslag in diverse stijlen waarmee u varieert en combineert. Zo maakt u uw deur echt af. Weet u niet zo goed wat u wilt en ontvangt u graag deskundig advies? Neem contact met ons op of kom eens langs in onze showroom om ons assortiment te bekijken en u te laten adviseren door onze medewerkers.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.