Deuren Helmond

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Het juiste deurbeslag van Houthandel van Wanrooij nabij Helmond, opent nieuwe deuren in de leefbaarheid van een ruimte. Met strak of sierlijke deurkrukken geeft u een kantoor, woning of andere ruimte, de kers op de taart voor de perfecte uitstraling. Deurbeslag bepaalt het beeld van een ruimte. U dient de keuze dus zorgvuldig te maken. Wij helpen u graag met het uitzoeken van het perfecte deurbeslag voor uw deuren in de omgeving Helmond.

Deurbeslag opent nieuwe deuren bij de echte expert nabij Helmond

Een deur is pas echt af met bijpassende deurbeslag. U heeft natuurlijk niets aan uw deur als hij niet open of dicht kan. Daar heeft u toch echt een deurkruk of deurgreep voor nodig. Als u op zoek bent naar de juiste partij om uw deurbeslag aan te schaffen, dan gaat u naar Houthandel van Wanrooij. Deurbeslag bestaat in allerlei soorten, stijlen en materialen. Bij ons is er altijd wel een beslag dat past bij uw persoonlijke voorkeur en – uiteraard – bij uw deur. Zo is deurbeslag bij de expert, dichtbij Helmond, in diverse kleuren te verkrijgen, waaronder in rvs, zwart, chroom en mat chroom.

Maak uw deur compleet met Skantrae deurbeslag

Houthandel van Wanrooij is leverancier van Skantrae. Skantrae heeft een aantal bijzondere deurkrukken laten ontwerpen door Italiaanse ontwerpers. Het deurbeslag van Skantrae is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor het massieve beslag wordt messing of roestvrij staal als basismateriaal gebruikt. Op het traditionele goudgele messing zijn diverse verassende finishes mogelijk, zoals chroom, nikkel, brons of zwart.

Deurbeslag perfect afstemmen op uw wensen

Houthandel van Wanrooij heeft deuren in diverse stijlen waarmee u varieert en combineert. U maakt uw deur af met bijpassend deurbeslag. Weet u niet zo goed wat u wilt en ontvangt u graag deskundig advies? Bel dan naar 073 – 5492718 of kom langs in onze showroom in Schijndel. 

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.