Deuren Oss

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Deuren in omgeving Oss

Bent u op zoek naar nieuwe deuren en woont in Oss of omgeving? Dan kunt u niet om Houthandel van Wanrooij heen. In onze houthandel vindt u zowel binnen- als buitendeuren in diverse stijlen en kleuren. Breng een bezoek aan onze showroom in Schijndel, vlak bij Oss, en ontdek ons veelzijdige assortiment aan deuren. Ook voor deurlijsten en deurbeslag zit u bij ons goed.

Haal uw deuren bij dé houtspecialist van Oss en omstreken

Met ons 10.000 m2 grote terrein zijn we dé houtspecialist van Oss en omstreken. Van diverse houtsoorten maken wij alles wat u nodig heeft: van vlonders tot tuinschermen en van deuren tot speeltoestellen. Onze vakkundige medewerkers staan klaar om uw wensen te realiseren. Zo kunt u in onze showroom in Oss niet alleen uit gewone binnen– en buitendeuren kiezen, maar heeft u ook volop keuze tussen bijvoorbeeld schuifdeuren en openslaande deuren. Bovendien hebben we meer dan genoeg deurlijsten, glassoorten en deurbeslag op voorraad.

Wij maken uw deur volledig op maat

Wilt u uw deur volledig op maat laten maken? Ook dat is mogelijk! Kom gerust langs op ons terrein in Schijndel om, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, uw ideeën met ons te delen. Wij kijken dan wat we voor u mogelijk kunnen maken en stellen kosteloos een offerte voor u op. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Bel dan naar 073 – 5492718.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.