Moderne deuren

Binnen twee weken klaar in de werkplaats
10.000 m2 aan showroom en showterrein
Altijd scherp geprijsd

Bekijk de acties

Wanneer u een echte blikvanger in huis wilt halen, kiest u voor moderne deuren. De binnendeuren in uw woning zijn zeer bepalend voor de algehele sfeer en moderne deuren kunnen hier dus een grote rol in spelen. De nieuwste industriële zwarte of houten stalen deuren zijn bij ons verkrijgbaar. U herkent ze aan de strakke lijnen zonder profilering. De trend van strakke binnendeuren is vertaald naar een nieuwe lijn binnendeuren van onder andere Skantrae en Austria. Houthandel van Wanrooij is dealer van deze mooie merken.

Moderne deuren van hoogstaande kwaliteit

Zowel moderne binnen– als buitendeuren komt u in allerlei modellen en uitvoeringen tegen. Skantrae biedt verschillende modellen aan die voldoen aan het KOMO-keurmerk. KOMO is voor de bouwwereld een belangrijk en onafhankelijk kwaliteitskeurmerk dat deuren aan diverse zware duurtesten onderwerpt. Bij Houthandel van Wanrooij kunt u terecht voor deze moderne deuren van hoge kwaliteit. Wij verkopen deze deuren zowel aan particulieren als aan de bouw en de industrie.

Zeer ruime showroom in Schijndel

Wij beschikken over een bedrijventerrein van maar liefst 10.000 m2. Komt u langs om ons brede assortiment aan deuren te bekijken in onze showroom? Van staal look deuren tot klassieke buitendeuren; u vindt hier van alles. Onder het genot van een kop koffie geven onze deskundige verkopers u graag kosteloos advies. Heeft u een specifieke maat of bewerking nodig? Met persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring brengen wij uw ideeën tot leven. Heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 073 – 5492718.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid