Binnendeuren op maat

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Bent u op zoek naar binnendeuren op maat? Omdat u net een nieuw huis heeft gekocht of u van plan bent uw huis op te knappen? Of omdat het gewoon tijd is om de huidige deuren te vervangen? Dan doet u er verstandig aan een bezoek te brengen aan Houthandel van Wanrooij. Bij ons kunt u binnendeuren op maat laten maken. Daarnaast bieden we deuren aan van gerenommeerde deurmerken, waaronder Skantrae en Austria.

Binnendeuren op maat voor iedere woonstijl

Bij het kopen van een deur moet u rekening houden met het feit dat een deur niet alleen functioneel is, maar dat deze ook uw interieur afmaakt. Voor deskundig advies kunt u uiteraard bij ons langskomen. Houthandel van Wanrooij biedt een breed assortiment aan van verschillende typen deuren. Denk hierbij aan binnendeuren, buitendeuren, stompe deuren, opdek deuren, openslaande deuren, schuifdeuren (enkel of dubbel), stalen deuren en industriële deuren. Ook om uw deur helemaal compleet te maken en het de look te geven die u voor ogen heeft, komt u naar ons. U heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment aan deurlijsten en deurbeslag.

Stel uw ideale deur samen

Om de sfeer in huis vast te stellen, zijn binnendeuren zeer bepalend. Het is tenslotte dé verbinding tussen alle kamers in het huis. Het is daarom belangrijk dat u hierin een goede keuze maakt. Voor deskundig advies schakelt u Houthandel van Wanrooij in. Onze gespecialiseerde verkopers helpen u verder. Heeft u vragen over binnendeuren op maat? Bel dan naar 073 – 5492718

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid