Deuren Eindhoven

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Verschillende soorten en stijlen deuren van onder andere de merken Skantrae en Austria vindt u bij Houthandel van Wanrooij nabij Eindhoven. Voor ieder interieur is de perfect passende binnendeur te vinden. Kiest u voor schuifdeuren of openslaande deuren?

Vind geschikte deuren bij de expert nabij Eindhoven

Binnendeuren zorgen ervoor dat een ruimte in huis afgesloten kan worden. Het biedt privacy en het zorgt ervoor dat het in een vertrek warm blijft. Een binnendeur geeft een bepaalde dimensie in uw woonsfeer. De ene deur anders dan de andere. Kiest u voor een binnendeur met glas? Dat geeft een heel ander uiterlijk dan een helemaal dichte deur. Een binnendeur met glas is een stijlvolle deur die in elk interieur past.

Schuifdeuren op maat

Houthandel van Wanrooij, niet ver gelegen van Eindhoven, biedt een groot assortiment aan deuren, waaronder schuifdeuren. Een schuifdeur kent meer voordelen dan alleen een fraaie uitstraling. U hoeft ten opzichte van normale deuren geen rekening te houden met de uitzwaai van de deur. U bespaart daarmee u ruimte en het geeft meer mogelijkheden bij het inrichten van uw huis. Alfa van Skantrae biedt een kwalitatief uitstekend en gebruiksvriendelijk schuifsysteem met optioneel een bijpassend kliksysteem. Ideaal wanneer u de constructie wilt verbergen. Als sierbeslag voor uw schuifdeur kiest u bijvoorbeeld een deurgreep of schuifdeurkom.

Samen gaan we voor de beste oplossing

Zoekt u specifieke deuren of heeft u andere vragen? Bel dan naar 073 – 5492718 of kom langs in onze showroom in Schijndel, nabij Eindhoven, om ons aanbod van deuren, waaronder schuifdeuren, te bekijken. Onze vakkundige verkopers geven u graag deskundig advies. De goede service, expertise en vakkundigheid zorgen ervoor dat u tevreden terugkijkt naar uw aankoop.


Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.