Schuifdeuren in de regio Eindhoven

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Verschillende soorten en stijlen schuifdeuren vindt u bij Houthandel van Wanrooij uit Schijndel, nabij Eindhoven. Voor ieder interieur is een perfect passende deur te vinden van onder andere de merken Skantrae en Austria. Een schuifdeur zorgt voor een fraaie uitstraling, maar biedt ook andere voordelen. Zo hoeft u geen rekening te houden met de uitzwaai van de deur en daarmee bespaart u ruimte. Twijfelt u tussen schuifdeuren of openslaande deuren? Ons ervaren team helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Vind geschikte schuifdeuren voor uw woning

Schuifdeuren zijn zowel als binnen- als buitendeuren te plaatsen. Binnendeuren voor uw woning in Eindhoven zorgen ervoor dat een ruimte in uw huis afgesloten wordt van een andere ruimte. Het biedt privacy en het zorgt ervoor dat het in een vertrek warm blijft. Een schuifdeur voor binnen geeft een bepaalde dimensie in uw woonsfeer en is ook echt een eyecatcher. Kiest u voor moderne deuren met glas? Dat geeft een heel ander uiterlijk dan een helemaal dichte deur. Schuifdeuren met glas passen altijd in elk interieur.

Een schuifdeur op maat bestelt u bij ons

Als houthandel in Noord-Brabant hebben we een groot assortiment aan deuren in Schijndel, waaronder schuifdeuren. Kom gerust langs in onze showroom om ons aanbod van deuren, waaronder schuifdeuren, te bekijken. Onze vakkundige verkopers geven u graag deskundig advies. De goede service, expertise en vakkundigheid zorgen ervoor dat u tevreden terugkijkt naar uw aankoop.

 

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.