Staal look deuren in Schijndel

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Bent u een liefhebber van de staal look en wilt u deze look terug laten komen in uw deuren in uw woning in regio Schijndel en Den Bosch? Dan bent u niet de enige! Stalen deuren worden steeds meer toegepast in het interieur. Een mooie stalen binnendeur met glas brengt meer licht in uw huis, terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten voor geluid en temperatuur. Ook in kantoren geven deuren met een staal look een extra touch aan de inrichting. Houthandel van Wanrooij helpt u graag om creatieve ideeën werkelijkheid te maken.

Creëer een extra dimensie door staal look deuren bij ons in Schijndel, nabij Den Bosch, te kopen

Uw woonstijl is een persoonlijke keuze. Stalen deuren met glas geven een minimalistische uitstraling met een industriële twist. Ze geven openheid en uitstraling. Ze zorgen voor een extra dimensie in uw woning. Stalen deuren worden altijd als binnendeur geplaatst. De deuren met staal look van Houthandel van Wanrooij in Schijndel, nabij Den Bosch, staan voor topkwaliteit en maatwerk; of u nu een klassieke of moderne inrichting heeft of op zoek bent naar een deur die past bij een andere interieurstijl. Omdat wij in regio Den Bosch en Schijndel houten deuren plaatsen in een staal look, is de prijs een stuk voordeliger. Dit is natuurlijk wel zo aantrekkelijk voor uw portemonnee.

Maak van uw idee werkelijkheid

Heeft u misschien een andere toepassing voor deuren met een staal look in gedachten en woont in de buurt van Schijndel en Den Bosch? Laat dit dan weten aan onze professionals, zodat we samen kunnen bekijken wat de beste mogelijkheid is voor uw deuren. Ook wanneer u op zoek bent naar een buitendeur of geschikt deurbeslag helpen wij u graag. Bel naar 073 – 5492718, stuur een e-mail naar info@houthandelvanwanrooij.nl of kom langs en bezoek onze showroom met een totaaloppervlakte van maar liefst 10.000 vierkante meter.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.