Staal look deuren

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Bent u een liefhebber van de staal look en wilt u deze look terug laten komen in uw interieur via uw deuren? Dan bent u niet de enige! Stalen deuren worden steeds meer toegepast in het interieur. Een mooie stalen binnendeur met glas brengt meer licht in uw huis, terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten voor geluid en temperatuur. Ook in kantoren geven deuren met een staal look een extra touch aan de inrichting. Houthandel van Wanrooij helpt u graag om creatieve ideeën werkelijkheid te maken.

Zorg voor een extra dimensie met staal look deuren

Uw woonstijl is een persoonlijke keuze. Stalen deuren met glas geven een minimalistische uitstraling met een industriële twist. Ze geven openheid en uitstraling. Ze zorgen voor een extra dimensie in uw woning. Stalen deuren worden altijd als binnendeur geplaatst. De deuren van Houthandel van Wanrooij staan voor topkwaliteit en maatwerk; of u nu een klassieke of moderne inrichting heeft of op zoek bent naar een deur die past bij een andere interieurstijl. Omdat wij houten deuren plaatsen in een staal look, is de prijs een stuk voordeliger. Dit is natuurlijk wel zo aantrekkelijk voor uw portemonnee.

Van idee tot werkelijkheid

Heeft u misschien een andere toepassing voor deuren met een staal look in gedachten? Laat het ons weten en we bekijken samen wat de beste mogelijkheid is voor uw deur. Ook wanneer u op zoek bent naar een buitendeur of andere houtproducten, zoals vlonderplanken, helpen wij u graag. Bel naar 073 – 5492718 of kom langs en bezoek onze showroom in Schijndel met een totaaloppervlakte van maar liefst 10.000 m2. Onze vakkundige en gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en realiseren. Zelfs op zaterdag zijn wij beschikbaar van 7.00 tot 12.00 uur.

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid