Staal look deuren in Schijndel

Grote showroom en showterrein
Ruim assortiment
Gratis advies

Bekijk de acties

Bent u een liefhebber van de staal look en wilt u deze look terug laten komen in uw deuren in uw woning in regio Schijndel en Den Bosch? Dan bent u niet de enige! Stalen deuren worden steeds meer toegepast in het interieur. Een mooie stalen binnendeur met glas brengt meer licht in uw huis, terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten voor geluid en temperatuur. Ook in kantoren geven deuren met een staal look een extra touch aan de inrichting. Houthandel van Wanrooij in Schijndel helpt u graag om creatieve ideeën werkelijkheid te maken.

Creëer een extra dimensie door te kiezen voor de staal look deuren

Uw woonstijl is een persoonlijke keuze. Stalen deuren met glas geven een minimalistische uitstraling met een industriële twist. Ze geven openheid en uitstraling. Ze zorgen voor een extra dimensie in uw woning. Stalen deuren worden altijd als deuren binnen geplaatst. Onze deuren met staal look, staan voor topkwaliteit en maatwerk; of u nu een klassieke of moderne inrichting heeft of op zoek bent naar een deur die past bij een andere interieurstijl. Omdat wij houten deuren plaatsen in een staal look, is de prijs een stuk voordeliger. Dit is natuurlijk wel zo aantrekkelijk voor uw portemonnee.

Maak van uw idee werkelijkheid door onze stalen deur te bestellen

Heeft u misschien een andere toepassing voor deuren met een staal look in gedachten? Laat dit dan weten aan onze professionals, zodat we samen kunnen bekijken wat de beste mogelijkheid is voor de deuren die u nabij Schijndel kunt kopen. Ook wanneer u op zoek bent naar een buitendeur of geschikt deurbeslag helpen wij u graag. Bezoek onze showroom met een totaaloppervlakte van maar liefst 10.000 vierkante meter.

Geen prijzen?

U ziet dit goed. Bel of mail ons voor de meest actuele prijzen.

073 - 5492718 info@houthandelvanwanrooij.nl

Benieuwd naar onze voorraad?

Of heeft u andere vragen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Houthandel Van Wanrooij B.V.